KT400A + W2k a ovladac na radic USB 2.0
Moderátor: Eddward
- Yan
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
KT400A + W2k a ovladac na radic USB 2.0
Na poči mám čipovou sadu VIA KT400A a nainstalované Win2000Pro a mám problém s nainstalováním ovladače USB řadiče. Po instalaci ovladače se vždy hlásí "Při instalaci došlo k chybě, jelikož nebyl nainstalován ovladač funkce" Nezkoušel jsem jestli fungují USB připojení (nemám zatím jak), ale zajímá mě, jak se dá tato chybička odstranit. Please help!!! A trochu mi zkuste nastínit k čemu toto zařízení přesně je (Řadič USB). Díky
AMD Athlon 2500+ @ 2800+(1833MHz=>2090MHz),Saphire ATI RADEON 9600 Pro, MB DFI NF2ultra-AL, 512MB DDR, HD 120GB Seagate, SB Live 5.1, CD-RW Teac, DVD-ROM Toshiba, Windows XP Home Edition SP1
- Shit
- Odborník PCT

Re: PLEASE HELP s ovladačem na Řadič USB!!!
Dej tam SP3 nebo SP4Yan píše:Na poči mám čipovou sadu VIA KT400A a nainstalované Win2000Pro a mám problém s nainstalováním ovladače USB řadiče. Po instalaci ovladače se vždy hlásí "Při instalaci došlo k chybě, jelikož nebyl nainstalován ovladač funkce" Nezkoušel jsem jestli fungují USB připojení (nemám zatím jak), ale zajímá mě, jak se dá tato chybička odstranit. Please help!!! A trochu mi zkuste nastínit k čemu toto zařízení přesně je (Řadič USB). Díky