Stáhl jsem Fedora 6 Live CD, že vyzkouším Linux. Bootování funguje v pohodě, ale jen do té doby než se na obrazovce objeví "Localhost login:". Potom se vypne monitor, mechanika ještě chvíli něco načítá a konec.
Po chvíli hledání na netu jsem sice zjistil, že to asi bude něco s chybným nastavením grafické karty - nastaví se vyšší obnovovací frekvence než monitor zvládne (mám Samsung 710T na X1600Pro), ale jak to vyřešit už ne.
Existuje nějaké řešení, nebo jsem těch 682 MB stahoval zbytečně?
Fedora 6 live CD - problém se startem
- AXB
- Začátečník

-
- Oriwen
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- AXB
- Začátečník

-
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ma univerzalni ovladace se kteryma startuje, nevim teda jak funguje tohle liveko ale pochybuju ze tam davaj nV/ATI ovladace a spoustej ony potrebny podle toho, jakou kartu to najde, ale radeji pouzijou VESA, ktery sou univ. ..
Tohle bude nejaka zaludonost, jiny distra (liveka) jedou? Zkus SLAX..
Tohle bude nejaka zaludonost, jiny distra (liveka) jedou? Zkus SLAX..
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů