péče o náušníky

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
sonicman
Nováček
Nováček

péče o náušníky

Příspěvek od sonicman »

Možná, že se ptám uplně hloupě, ale má se pečovat nějakým způsobem o koženku na náušnících?
Na koleji se mi totiž stalo, že mi na starých sluhátkách koženka popraskala a sloupala se.
Tak jestli existuje něco jak tomu předejít, sem s tím.
Jo a jestli se ptám uplně hloupě, tak mě neberte vážně :-)
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

no nevim jak je to s osetrivanim ale vim co nesmis > nasadit si je na hlavu ktera je jeste mokra z bazenu...me to strasne popraskalo aji na hlavovym moste :( ale potom co sem se sprchoval to nepraskalo,mozna to delal chlor
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
sonicman
Nováček
Nováček

Příspěvek od sonicman »

m.Pták píše:no nevim jak je to s osetrivanim ale vim co nesmis > nasadit si je na hlavu ktera je jeste mokra z bazenu...me to strasne popraskalo aji na hlavovym moste :( ale potom co sem se sprchoval to nepraskalo,mozna to delal chlor
Díky za radu... mám takovej pocit, že nám tu teče voda, která je dost chlorovaná, tak to bude možná tím. Alespoň vím, čím to s největší pravděpodobností bylo... :?
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“