Problem s Resident Evil 3
Moderátor: Baneshee
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Problem s Resident Evil 3
Nenasiel som tu thread o tejto postarsej hre dnes som si ju nainstaloval a po prebehnuti uvodnych ukazok a videi po vybrati obtiaznosti a prebehnutia videa sa hra sekne.Je to kvoli tomu ze mam Win XP?
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Hijacker933
- Začátečník

- Lamac
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To so skusil a neisloLamac píše:na 2000 mi to fachalo treba skus zapnout kontabilitu s windows 2000
to Hijacker933: myslis zeby to islo cez dosbox??Momentalne ho nemam ale potom asi vyskusam
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Wolf_Net
- Nováček

-
máááááám to!!!!
očekávám odměnu, registroval jsem se tu extra pro help Tobě.
takže:
nabídka START -> SPUSTIT -> (napiš) dxdiag
v sekci "zvuk" změň tim šoupátkem v části "Funkce rozhraní DirectX" akceleraci z úplné na "žádná akcelerace"
nemusíš to pouštět přes kompatibilitu, jde mi to v poho.
Teď jsem to zkoušel a funguje to. Předtím jen naběhlo menu, pak animačka a pak zámrz.
P.S: Logicky, až budeš pak pařit něco jinýho, to šoupátko vrať na úplnou akceleraci,
P.S: Neodpustím si tuhle hru oplakat, koukal jsem na videa z RE 4 a je to.. hnus... bůůů... jediná opravdu "lekací" hra a oni ji takhle... zmrvěj...
Proto ten návrat k RE3
a k tomu DosBoxu: Jak jistě všichni dobře ví, už podle názvu té utility, DOSbox slouží ke spouštění DOSových her. Takže RE3 přes něj na 100% nepude. Alespoň ne do ver. 0.70, kterou mám já.
takže:
nabídka START -> SPUSTIT -> (napiš) dxdiag
v sekci "zvuk" změň tim šoupátkem v části "Funkce rozhraní DirectX" akceleraci z úplné na "žádná akcelerace"
nemusíš to pouštět přes kompatibilitu, jde mi to v poho.
Teď jsem to zkoušel a funguje to. Předtím jen naběhlo menu, pak animačka a pak zámrz.
P.S: Logicky, až budeš pak pařit něco jinýho, to šoupátko vrať na úplnou akceleraci,
P.S: Neodpustím si tuhle hru oplakat, koukal jsem na videa z RE 4 a je to.. hnus... bůůů... jediná opravdu "lekací" hra a oni ji takhle... zmrvěj...
Proto ten návrat k RE3
a k tomu DosBoxu: Jak jistě všichni dobře ví, už podle názvu té utility, DOSbox slouží ke spouštění DOSových her. Takže RE3 přes něj na 100% nepude. Alespoň ne do ver. 0.70, kterou mám já.
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Wolf_Net Diky moc !
Funguje to, teraz mozem hrat stareho dobreho Resiho kym nevide patch na Resident Evil 4. THX
Funguje to, teraz mozem hrat stareho dobreho Resiho kym nevide patch na Resident Evil 4. THX
- Wolf_Net
- Nováček

-
Pár slov ke 4ce: S tim patchem nevim nevim. To už musí bejt hra hodně pos... eee.. nepovedená, aby vyšel PC patch na konzolovku.
Mrzí mě ty statický kamery. Hrozně hrozně moc. To byla jedna z věcí, která dodávala RE osobitost a umožňovala vyděsit hráče téměř filmovýma efektama. Teď je z toho menší adventura, ale hlavně střílečka. A navíc tam nejsou slizký, rozežraný zombie a už asi nikdy neuvidim svýho oblíbenýho z kůže svlečenýho dobrmana a místo toho dělám psychoterapeuta pošahanejm vesničanům. Škoda, škoda.... Velkej potenciál špatně mířenej.
Rád jsem pomoh... (sorry za tu minirecenzi, ale já si musel postěžovat
)
Mrzí mě ty statický kamery. Hrozně hrozně moc. To byla jedna z věcí, která dodávala RE osobitost a umožňovala vyděsit hráče téměř filmovýma efektama. Teď je z toho menší adventura, ale hlavně střílečka. A navíc tam nejsou slizký, rozežraný zombie a už asi nikdy neuvidim svýho oblíbenýho z kůže svlečenýho dobrmana a místo toho dělám psychoterapeuta pošahanejm vesničanům. Škoda, škoda.... Velkej potenciál špatně mířenej.
Rád jsem pomoh... (sorry za tu minirecenzi, ale já si musel postěžovat
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
NJN nie kazdy sa vyrovnal s tym ze v hre uz niesu ZombieWolf_Net píše:Pár slov ke 4ce: S tim patchem nevim nevim. To už musí bejt hra hodně pos... eee.. nepovedená, aby vyšel PC patch na konzolovku.
Rád jsem pomoh... (sorry za tu minirecenzi, ale já si musel postěžovat)
- Wolf_Net
- Nováček

-
Asi máš pravdu
To víš, já jsem asi to, čemu se říká stará škola. Hrál jsem tyhle hry od Alone in The Dark. Problém je v tom, že na trhu není jediná OPRAVDU hororová záležitost. Něco, u čeho bych musel mít při ruce mobil a čílo na záchranku pro případ infarktu.
Zkoušel jsem, po letech abstinence alespoň Silent Hill, ale nějak to není ono. Něco tomu chybí. Asi to je tim, že většina podobných her se zvrhla v doomovku.
Když na Tebe postopadesátýosmý skokne ta samá potvora z toho samýho úhlu tak mě to nevyděsí ani kdyby vypadala jak Topolánek kříženej s Paroubkem a mrtvolnej puch šel přímo z disketovky. Jak je moc akce a stejných potvor uvědomíš si, že je to jen shluk polygonů a žádná pekelná stvůra.
A osobně taky preferuju 1st person pohled. Jenže taková hororovka není. I když si myslim, že tenhle pohled je naprosto ideální pro to, aby si hráč uvědomil svou... samotu... Jedinej pokus v tomhle směru jsem zaznamenal u The Suffering, kterou vcelku doporučuju, ale druhá půlka hry už je taky spíš akce.
Prostě. Chtělo by to HOROR. Něco 18+ . A nemyslim zrovna manželství.
Zkoušel jsem, po letech abstinence alespoň Silent Hill, ale nějak to není ono. Něco tomu chybí. Asi to je tim, že většina podobných her se zvrhla v doomovku.
Když na Tebe postopadesátýosmý skokne ta samá potvora z toho samýho úhlu tak mě to nevyděsí ani kdyby vypadala jak Topolánek kříženej s Paroubkem a mrtvolnej puch šel přímo z disketovky. Jak je moc akce a stejných potvor uvědomíš si, že je to jen shluk polygonů a žádná pekelná stvůra.
A osobně taky preferuju 1st person pohled. Jenže taková hororovka není. I když si myslim, že tenhle pohled je naprosto ideální pro to, aby si hráč uvědomil svou... samotu... Jedinej pokus v tomhle směru jsem zaznamenal u The Suffering, kterou vcelku doporučuju, ale druhá půlka hry už je taky spíš akce.
Prostě. Chtělo by to HOROR. Něco 18+ . A nemyslim zrovna manželství.
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- TNT WagonInPentagon (°,°)
- Začátečník

- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
TNT WagonInPentagon (°,°) my vieme
a vitaj na fore, BTW uprav si podpis pretoze od splnovania pravidiel ma daleko viz here
//Thellwin - já už mu napsal SZ
//Thellwin - já už mu napsal SZ