Problem s Resident Evil 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Problem s Resident Evil 3

Příspěvek od MichiGen »

Nenasiel som tu thread o tejto postarsej hre dnes som si ju nainstaloval a po prebehnuti uvodnych ukazok a videi po vybrati obtiaznosti a prebehnutia videa sa hra sekne.Je to kvoli tomu ze mam Win XP?
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hijacker933 »

muze to byt tim,zkus to pres emulator, treba dosbox
Lamac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamac »

na 2000 mi to fachalo treba skus zapnout kontabilitu s windows 2000
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Lamac píše:na 2000 mi to fachalo treba skus zapnout kontabilitu s windows 2000
To so skusil a neislo :( skusil som kvoli tomu aj nainstalovat DirectX 6.1 a nic.
to Hijacker933: myslis zeby to islo cez dosbox??Momentalne ho nemam ale potom asi vyskusam
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Wolf_Net
Nováček
Nováček

máááááám to!!!!

Příspěvek od Wolf_Net »

očekávám odměnu, registroval jsem se tu extra pro help Tobě.

takže:

nabídka START -> SPUSTIT -> (napiš) dxdiag

v sekci "zvuk" změň tim šoupátkem v části "Funkce rozhraní DirectX" akceleraci z úplné na "žádná akcelerace"

nemusíš to pouštět přes kompatibilitu, jde mi to v poho.

Teď jsem to zkoušel a funguje to. Předtím jen naběhlo menu, pak animačka a pak zámrz.

P.S: Logicky, až budeš pak pařit něco jinýho, to šoupátko vrať na úplnou akceleraci,

P.S: Neodpustím si tuhle hru oplakat, koukal jsem na videa z RE 4 a je to.. hnus... bůůů... jediná opravdu "lekací" hra a oni ji takhle... zmrvěj...

Proto ten návrat k RE3

a k tomu DosBoxu: Jak jistě všichni dobře ví, už podle názvu té utility, DOSbox slouží ke spouštění DOSových her. Takže RE3 přes něj na 100% nepude. Alespoň ne do ver. 0.70, kterou mám já.
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Wolf_Net Diky moc ! :)
Funguje to, teraz mozem hrat stareho dobreho Resiho kym nevide patch na Resident Evil 4. THX :wink:
Wolf_Net
Nováček
Nováček

Příspěvek od Wolf_Net »

Pár slov ke 4ce: S tim patchem nevim nevim. To už musí bejt hra hodně pos... eee.. nepovedená, aby vyšel PC patch na konzolovku.

Mrzí mě ty statický kamery. Hrozně hrozně moc. To byla jedna z věcí, která dodávala RE osobitost a umožňovala vyděsit hráče téměř filmovýma efektama. Teď je z toho menší adventura, ale hlavně střílečka. A navíc tam nejsou slizký, rozežraný zombie a už asi nikdy neuvidim svýho oblíbenýho z kůže svlečenýho dobrmana a místo toho dělám psychoterapeuta pošahanejm vesničanům. Škoda, škoda.... Velkej potenciál špatně mířenej.

Rád jsem pomoh... (sorry za tu minirecenzi, ale já si musel postěžovat :-D )
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Wolf_Net píše:Pár slov ke 4ce: S tim patchem nevim nevim. To už musí bejt hra hodně pos... eee.. nepovedená, aby vyšel PC patch na konzolovku.

Mrzí mě ty statický kamery. Hrozně hrozně moc. To byla jedna z věcí, která dodávala RE osobitost a umožňovala vyděsit hráče téměř filmovýma efektama. Teď je z toho menší adventura, ale hlavně střílečka. A navíc tam nejsou slizký, rozežraný zombie a už asi nikdy neuvidim svýho oblíbenýho z kůže svlečenýho dobrmana a místo toho dělám psychoterapeuta pošahanejm vesničanům. Škoda, škoda.... Velkej potenciál špatně mířenej.

Rád jsem pomoh... (sorry za tu minirecenzi, ale já si musel postěžovat :-D )
NJN nie kazdy sa vyrovnal s tym ze v hre uz niesu Zombie :) Inak RE 4 bol povodne planovany so statickymi kamerami daju sa najst aj videa na youtube ako to vyzeralo vyzeralo to zaujimavo ale bolo to nehratelne, nepriatelia su rychly a napriklad v bojoch s bossmi by to bolo absolutne nemyslitelne. First Person pohlad pri miereni rulez :-D Inak je tu aj zvlast thread na RE 4 a toho patchu sa vraj dockame asi az 15teho Maja :sad: vtedy ma asi vyst US verzia v ktorej by mal byt patch uz implementovany tak uvidime. A este raz diky
Wolf_Net
Nováček
Nováček

Asi máš pravdu

Příspěvek od Wolf_Net »

To víš, já jsem asi to, čemu se říká stará škola. Hrál jsem tyhle hry od Alone in The Dark. Problém je v tom, že na trhu není jediná OPRAVDU hororová záležitost. Něco, u čeho bych musel mít při ruce mobil a čílo na záchranku pro případ infarktu.

Zkoušel jsem, po letech abstinence alespoň Silent Hill, ale nějak to není ono. Něco tomu chybí. Asi to je tim, že většina podobných her se zvrhla v doomovku.
Když na Tebe postopadesátýosmý skokne ta samá potvora z toho samýho úhlu tak mě to nevyděsí ani kdyby vypadala jak Topolánek kříženej s Paroubkem a mrtvolnej puch šel přímo z disketovky. Jak je moc akce a stejných potvor uvědomíš si, že je to jen shluk polygonů a žádná pekelná stvůra.
A osobně taky preferuju 1st person pohled. Jenže taková hororovka není. I když si myslim, že tenhle pohled je naprosto ideální pro to, aby si hráč uvědomil svou... samotu... Jedinej pokus v tomhle směru jsem zaznamenal u The Suffering, kterou vcelku doporučuju, ale druhá půlka hry už je taky spíš akce.

Prostě. Chtělo by to HOROR. Něco 18+ . A nemyslim zrovna manželství.
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

:lol: :lol: Pekne zhodnotenie, no ale vidim to tak ze sa to tu vzhladom k vyrieseniu problemu bud lockne alebo to pojde na smetak s tym ze sa upravi nazov temy.Viem co myslis no ale nemozem povedat zeby Resident Evil 1,2,3 boli hry pri ktorych som sa nejak bal.Bola to taka lakacka u Silent Hillu som hlavne v Silent Hill 2 v dome s baterkou v uzkych chodbach este s praskanim vysielacky vazne pocitoval nieco podobne strachu ked sa ponoris do atmosfery. Z novych hier maju taky hororovy nadych napriklad STALKER toby mozno mohlo byt nieco pre teba. Ono perfektna hra svojho zanru vychadza raz za niekolko rokov ja som rad za Resident Evil 4 na PC bavi ma no nebojim sa u toho ale su tam nejake neprijemne chvilky keby v hre nechybali shadere atmosfera by bola 10x lepsia
TNT WagonInPentagon (°,°)
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TNT WagonInPentagon (°,°) »

Mimochodem ten RE3 fičí i pod win XP - vím z vlastní zkušenosti. A to sice na CPU 700Mhz, grafice RIVA TNT 2 a operační paměti 512MB.
Zkoušel jsem to u playstationmila - mého strejdy hašišáka.
Fachalo to jak po másle a vůbec nic jsem měnit nemusel. :)
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

TNT WagonInPentagon (°,°) my vieme :) a vitaj na fore, BTW uprav si podpis pretoze od splnovania pravidiel ma daleko viz here

//Thellwin - já už mu napsal SZ :roll:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“