. Da se stim neco delat? nebo je to nekompatibilita desky s ramkou? diky za jakykoliv radyQueryDosDevice Failed
- Hijacker933
- Začátečník

QueryDosDevice Failed
mam takovej problem, mam pameti Kingston 2x512mb hyper X Ulk2, vsehno fungovalo ok na desce K8N neo2 platinum dokud sem nekoupil Gigabyte K8T890-9 s via chipsetem (890) . Prakticky mi nejde spustit Stalker, hraju 10min a spadne to do woken s touhle hlaskou QueryDosDevice Failed, u battlefieldu2 mi to spadlo az tak po hodine,ale ve hre slo zase pokracovat. Nechal sem bezet pres noc Memtest a hodilo mi to jednu chybu
. Da se stim neco delat? nebo je to nekompatibilita desky s ramkou? diky za jakykoliv rady
. Da se stim neco delat? nebo je to nekompatibilita desky s ramkou? diky za jakykoliv rady- Hijacker933
- Začátečník

Tak sem vymenil desku a zase mam uplne stejnej problem,az na to, ze mi to nepise u her zadnej QueryDosDevice Failed ,ale Stalker nejde hrat do 15min se cukne a pak uz pomuze vetsinou jen reset. Ten memtest ukazuje zase podobnou chybu, jenom tak jsou jiny cisla. Je to na reklamaci ramky,nebo ,ze by dalsi nekompatibilni deska ? Deska je ASUS A8N-32 SLi Premium a pameti Kingston Hyper-X ULK2 .
- Jirkas77
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jirkas77
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Hijacker933
- Začátečník

no me ty ramky bezeli ok v desce MSI k8neo2 Platinum,X2 3800+ a 78GS,potom jsem prestupoval na pcie a menil desku na Gigabyte Triton K8t890 (chipset VIA 890) a grafika x1800XT 256mb,tam mi to hazelo behem hrani her co jsou narocnejsi tu hlasku querydosfailed,ted mam desku tu ASUS a zadnou hlasku mi to nehazi,jen ve stalkerovi i kdyz ejde kolem 60fps se to proste sekne a nezbejva vetsinou nic jinyho nez reset. Na ty puvodni msi sem celou hru dohral bez problemu ale memtest jsem nezkousel. Na ty Gigabyte a ASUS mi memtest hodil chybu viz obrazek. Nic netaktuju,pameti jsou nastaveny podle defaultu CL2.2.2.5, ani nejsou nijak poskrabany ,fyzicky vypadaji ok. Jinak sem mel jinej zdroj u msi, starej chieftec 360W a ted mam novej chieftec 450W s 2x12V vetvema a aktivnim PFC. Nevim kde je chyba,videl jsem nekde na netu typka co ma stejny RAm a desku a beha mu to normalne
btw na ty MSI to uz vyzkouset znova nemuzu, protoze sem ji uz prodal
btw na ty MSI to uz vyzkouset znova nemuzu, protoze sem ji uz prodal
- Jirkas77
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Hijacker933
- Začátečník

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Nezkoušel si to ted s tou novou deskou i s nejakym min agresivním časováním?? Tech 2-2-2 může jedna dávat a ta VIA už ne, zkusil bych v ramci testu nejaky konzervativní 3-3-3-10 a uvidíš.
Jina jestli si to dobre pamatuju tak tyhle pameti garantujou tohle časování jen pro intel chipsety a pro AMD je to "jen" 2,5 - ale mozna uz si to pletu
Jina jestli si to dobre pamatuju tak tyhle pameti garantujou tohle časování jen pro intel chipsety a pro AMD je to "jen" 2,5 - ale mozna uz si to pletu
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Jirkas77
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: