Nenajde HDD

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Jackal_kl
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Nenajde HDD

Příspěvek od Jackal_kl »

Ahoj I need Help. Jsem BFU a trošku jsem si to zavařil.
Byly nějaké problémy s XP a házelo to nějakou chybu s možností odeslat.Po chvíli se objevila modrá obrazovka s upozorněním že won bylo ukončeno kvůli závažné chybě.Vzal jsem ho teda do jiného pc,stáhnul data,uložil jinam a formátoval disk.strčil jsem ho zpět do pc a ejhle.Hází NTLDR nenalezen!!! Podle návodu tady na foru jsem to už odstranil,ale teď mi to prozměnu při bootování z CD XP po chvíli vyhodí že instalační program nenašel žádný disk a že instalace bude ukončena.A já nevím co s tím. :oops: :cry: :oops:
Disk je Hitachi 164GB SATA HDT722516DLA380

NEvíte někdo co s tím??
PC je sestava od ACER
AMD Sempron
Deska Gigabyte K8A482M
512 DDR 400MHz
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

no, predpokladam ze to je SATA.. ten NTLDR to hleda na disku, ale ten je zformatovany
na nainstalovani winu potrebujes drivery od SATA radice, najdes je na strankach vyrobce/na CD
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Jackal_kl
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackal_kl »

JJ Je to SATA. Hledal jsem nějaký ty drivery .Něco jsem na stránkách výrobce našel ale nevím jestli to bude pracovat.CD nemám.
Jackal_kl
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackal_kl »

Tak mi to nejde :x :x :x se na to vys.... když dám disketu s driverem tak mi to hodí "řádek 1 souboru INF txtsetup.oem je neplatný,instalace nemůže pokračovat"

A já jsem zase v hajzlu.Prosííííííím pomozte někdo :sad: :sad: :sad:
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

co takhle "format c:/" pripadne pres nejaky cistici distro linuxu :wink:
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“