Hodte mi link na nejaky codec

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Zero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Hodte mi link na nejaky codec

Příspěvek od Zero »

aby prehraval Xdiv a 5.1 zvuk,diky
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Myslel si asi XviD?Ne?
Tady najdeš hodně kodeků,doporučuju nějakej balík jako Allin 1,Nimo nebo K-lite.Hlavně tam necpi toho moc systém pak dělá problémy.Ten Allin 1 uplně stačí pokud chceš přehrávat.
http://www.tvfreak.cz/index.php?sekce=down
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

Pokud jsi méně pokročilý, doporučuji nainstalovat All-in-one 6 protože NIMO codec pack při instalaci dokáže začátečníka pěkně potrápit, člověk si totiž může vybrat z haldy kodeků, jsou zde obsažen divX 3.11 4.12 a 5.11 a když ten dotyčnej zaškrtne aby se nainstalovali všechny tak se to potom kope a nejede vůbec nic. :oops:
Obrázek
X-Diablo Inside™

AMD Athlon 3500+ (AM2), ASUS M2N-E nForce 570, A-Data 3GB RAM 667MHz, Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3, Seagate BCuda 7200.10 250GB SATAII
Zero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zero »

Jasne Xvid.Mam codecu asi 24 a s zadnym mi to nejede,takze moc diky za ten link :)
Btw mam tady este thread ohledne nahravani z VHS a nejak se na tech strankach nemuzu dobrat odpovedi na me otazky,mrknete mi na nej,urcite jste uz nekdy nahravali,diky
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“