Koupil jsem si tento notebook s instalovaným windows_wista basic a chtěl jsem tento systém odstranit a nainstalovat windowsy XP. Při instalaci XP mi to hodilo chybu a windowsy XP vůbec nejdou nainstalovat. ( na normálním desktop pc instalace bez problému) Prosím o radu, jak dostat do tohoto notebooku windowsy XP.
Píše mi to:
Byly zjištěny potíže a systém windows byl ukončen aby nedošlo k poškození počítače. Pokud je to poprvé co vidíte obrazovku s chybou zastavení počítače, restartujte počítač. Pokud se obrazovka objeví znovu pokračujte těmito kroky.
Zkontrolujte zda máte k dispozici dostatek místa na disku.
Pokud je v koncové zprávě určen ovladač, ovladač zakažte nebo se obraťte na dodavatele ovladače a vyžádejte si jeho poslední verzi. Zkuste změnit videoadaptéry.
Obraťte se na vašeho dodavatele hardware a vyžádejte si poslední verzi systému bios. Zakažte pamětové možnosti systému bios, např použití mezipaměti nebo stínování. Pokud potřebujete pro odebrání nebo vypnutí součástí použít nouzový režim, restartujte počítač, po stisknutí klávesy F8 vyberte upřesnění možnosti spouštění a poté vyberte položku nouzový režim.
//D.M. úprava nadpisu
Toshiba satellite a100-036 instalace XP
Moderátor: Don
- TitanArmy
- Nováček
-
- F1l1p
- Středně pokročilý