Jak zvětšit místo na disku?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- maxim79
- Nováček

Jak zvětšit místo na disku?
V PC mám dva HDD jeden rychlý (nahraný OS a aplikace) a potom nootebokový 20GB disk, který používám pouze jako uložiště dat (většinou co stáhnu z netu). Win9X obsahovaly program SPACE DOUBLER - existuje něco podobného pro WinXP? Mužete mi doporučit nějakou jinou utilitu, která "zvětší" místo na disku?
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak zvětšit místo na disku?
to je podla mna aspon zbytocne co tak troska nasetrit a kpit nejaku 40gb popriúade 80gb hdd a mas to vybavene taky disk moze u va stat okolo 2 litrov aj s danoumaxim79 píše:V PC mám dva HDD jeden rychlý (nahraný OS a aplikace) a potom nootebokový 20GB disk, který používám pouze jako uložiště dat (většinou co stáhnu z netu). Win9X obsahovaly program SPACE DOUBLER - existuje něco podobného pro WinXP? Mužete mi doporučit nějakou jinou utilitu, která "zvětší" místo na disku?
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ak chces vo win xp pouzit kompresiu diku..... musis mat nastaveny format NTFS .... Potom staci vo vlastnostiach disku "odskrtnut" povolit kompresiu disku... a mas to vyriesene............
Na strsi suborovy system FAT32 sa uz vsak kompresia neda pouzit.... musis prejst na NTFS....!!!!!
Na strsi suborovy system FAT32 sa uz vsak kompresia neda pouzit.... musis prejst na NTFS....!!!!!
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: