Zdravim.
Dneska mi jeden člověk ve škole tvrdil že někde četl něco o grafickejch kartách pro notebooky do PCMICA slotu. Tak mi to nedalo a hledal jsem všude možně ale po těchto grafikách ani stopa. Jediný co jsem našel bylo od ASUSu Externí grafárna ale to neni ono. Bylo by to good mít grafiku do PCMICA. Opravdu bych jí ocenil. Neslyšel jste někdo něco podobnýho?
Díky
PCMCIA Grafiky pro notebooky?
Moderátor: Don
- Vodny
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
PCMCIA Grafiky pro notebooky?
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100
Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100
Pomocník při práci:
- sx02
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Stano K.
- Středně pokročilý
- malidian
- Mírně pokročilý
-
- sovicka
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Existuje, ale v čechách imho neseženeš ... a určení je jednoznačně pro provoz paraelně s vnitřní kartou pro výstup na více monitorů, nikoliv pro zvýšení grafického výkonu jak bys asi chtěl
viz třeba http://www.nextag.com/DoubleSight-Displ ... rices-html
je to dost limitováno zastaralostí samotné sběrnice - s PCI Express by se mohlo blýskat na lepší časy, ale zatím ticho po pěšině
viz třeba http://www.nextag.com/DoubleSight-Displ ... rices-html
je to dost limitováno zastaralostí samotné sběrnice - s PCI Express by se mohlo blýskat na lepší časy, ale zatím ticho po pěšině
Francie ... sladká Francie
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No nevím - Express Card jsou dělaný na PCI-E 1x - ta má rychlost 200 MB/s jedním směrem (to za neni tolik - AGP 1x - 266 MB/s podle tadytoho zdroje). Spíš má imho smysl výměna grafiky přes MXM nebo AXIOM slot - pokud někdo bude dělat grafiky do ExpressCard slotu tak se to bude používat asi opět stejným způsobem jako grafiky do PCMCIA...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- Vodny
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Taky se mi to zdálo divný a hlavně by to bylo moc hezký na to aby to byla pravda:-)
PC pro zábavu:
Pomocník při práci:
Pomocník při práci: