Debian + FAST 840

Linux, Unix, Solaris, OS/2 atp.
Odpovědět
Jiří Mrázek
Začátečník
Začátečník

Debian + FAST 840

Příspěvek od Jiří Mrázek »

Prosím vás, uchodim USB modem Sagem 840 Fast na debianovy? Instalovat budu jenom z prvniho cd, nebude pripojen k netu.... pokud by sel uchodit, jiz pri instalaci, tak by to bylo super, diky. Nebo jsem premyslel tam dat linux pres vmware... Bude ten linux fungovat jako plnohodnotny system? S verejnou IP adresou atp?
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Tu je návod na ten modem:
http://www.abclinuxu.cz/hardware/show/64812
Fungovať pri inštalácii nebude pravdepodobne, ale v debiane stačí tuším len nainštaľovať balík eagle-usb-utils, takže až po inštalacii.
Pod vmware ide nastaviť aby ti išla LAN medzi PCčkami takže mu môže nasmerovať porty čo potrebuješ.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
Jiří Mrázek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jiří Mrázek »

Diky, ted jsem zkousel vmware, to je bohuzel na mem sekundarnim komplu nepouzitelne, primarni je na reklamaci..... Az bude na com, tak vyzkusam ten modem :-)
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Linux a podobné“