Vypadava mi zvuk, preco ??

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
jukob
Nováček
Nováček

Vypadava mi zvuk, preco ??

Příspěvek od jukob »

Takze vzdy ked pozeram nejake video cez BSPlayer a potom ho vypnem, zvuk sa mi nejako totalne pose.e a vobec nejde, v ziadnom prehravaci ani nikde inde :evil:... Pritom som vsetko (co poznam) preveroval a skusal (zapojenie, ovladace...) ale vzdy pomoze len restart pc (pri vypinani uz ide zvucka! ) ale ked potom znova nieco pozeram v BSP a vypnem tak zase to iste spravi.
Inak ked otvorim Hlasitost na liste, tak napise toto:
Nejsou k dispozici zařízení pro aktivní směšování zvuku. Zařízení nainstalujte pomocí ovládacího panelu Přidat hardware.
Program bude nyní ukončen.
:twisted:
Pritom to je cele uplna blbost, akoze to znamena ze nemam ovladace na zvukovku, ci ze nemam repro ci co ??
Za rady thanx (a este ze by som to nechcel riesit nepouzivanim bsplayeru...ak sa da nejak inak :wink: )

EDIT teda musim doplnit ze neni iste, ze to spravi len po vypnuti BSPlayeru....akurat mi bracho hovoril...teda tak... ak nemate jasno o co tu ide, opytajte sa :wink:
EDIT Dofaka, som zistil ze to robi po kazdom prehravaci (napr. aj JetAudio)...je to tusim vzdy ked sa pouzivaju repro ci co...tak pls HELP co mozem s tym skusit spravit ??,...nik nevie ??
In love with trance
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“