TV USB TV AVerMedia AverTV Hybrid+FM Volar
- jano101
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
TV USB TV AVerMedia AverTV Hybrid+FM Volar
Zdravím mám dotaz kúpil som túto kartu je všetko ok lem mám dotaz slovenčina je totálne na nič a chcel by som si dať čečšinu ako sa to dá vie niekto??? PS v nastaveniach som to nenašiel.
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- jano101
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- ctrl_j
- Začátečník
-
A co chces vice poradit, mas to tam jak na dlani -> Downloads
Cestina tam je, dokonce u verzi pro w2k, xp, xp64 opraveny chyby hacku a carek diky zastoupeni BGSLevi.
Cestina tam je, dokonce u verzi pro w2k, xp, xp64 opraveny chyby hacku a carek diky zastoupeni BGSLevi.
~ The difference between genius and stupidity is that genius has its limits. - A. Einstein ~
- jano101
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
ok ja som asi basic na stranke http://www.avermedia.com/cgi-bin/suppor ... delno=A828
najdem ixed: Czech EPG bug
najdem ixed: Czech EPG bug
- jano101
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- jano101
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
AKO SA DAJÚ ZÁLOHOVAT PROGRAMY A NASTAVENIA
Stručná elementárna otázka vzhladom na to že ladenie je tu utópia treba si zálohovať to ako mám naladený tuner a aj nastavenia + poradie predvolieb.
pri experimentovaní som prišiel na to že na disku C v adresáry moje dokumenty si Aver robí nejaké súbory (predpokladal som že to je to nastavenie)tie som skopíroval z notebooku na môj velký PC a programy som preniesol -takže už som si myslel že je to ono!!!!
Ale preinštaloval som si notebook a znovu som si chcel dat naspat tie programy a už to nejde NA!!!!!!! čo teraz vie mik niekto poradiť????
ako sa dá regulérne zálohovat z Averu programy a nastavenie???
pri experimentovaní som prišiel na to že na disku C v adresáry moje dokumenty si Aver robí nejaké súbory (predpokladal som že to je to nastavenie)tie som skopíroval z notebooku na môj velký PC a programy som preniesol -takže už som si myslel že je to ono!!!!
Ale preinštaloval som si notebook a znovu som si chcel dat naspat tie programy a už to nejde NA!!!!!!! čo teraz vie mik niekto poradiť????
ako sa dá regulérne zálohovat z Averu programy a nastavenie???