NB na hry do 25k

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
bead
Začátečník
Začátečník

NB na hry do 25k

Příspěvek od bead »

Zdravim vim ze tu byl nedavno podobny předmět ale NB do 30k a to je uz dost. Muzete nekdo poradit kolem tech 25tis?
Pozadavky jsou shrnute za co nejmene penez si co nejslusneji zahrat. Vyber CPU, RAM, HDD a dalsi necham na vas.
iMac 27",
i5-3470 3,2GHz,
8GB RAM,
NVIDIA GeForce GTX 675MX,
Win 8.1 64bit CZ
breadfan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od breadfan »

Nechcem ta hned na uvod odradit ale ja si myslim ze ides sam proti sebe. Da sa hrat bud za malo penazi, alebo slusne.
Ak chces notebook do 25k na Crysis a podobne srandicky, tak to ti tu asi nikto neporadi. Skus uviest o ake hry mas zaujem...
ASUS A6VM: Pentium 1,73Ghz, 1.5GB Ram, 80GB hdd, GeForce Go7300 256MB atd atd atd
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

noteboky nejsou na hry, teda ne ty do 25k :)
bead
Začátečník
Začátečník

re:

Příspěvek od bead »

Ten NB neni pro me, osobne mam ctvrtej NB a pokazde vyuzivam jen pracovne. Se soucasnym modelem si sice muzu zahrat ale nebavi me to. Ten NB co se tady na nej ptam tak si myslim ze do 25k je herni NB blbost. Ale sem tam lidem neco prodam a doporucuju a za posledni tyden jsem mel dva vazne uvazujici zajemce na NB na hry prave do 25k. Doporucil jsem tedy podle me nejlevnejsi herni alternativu NB a to MSI L735X, coz je AMD® Turion™ 64 X2, nVidia 7600 256MB, 1GB RAM. Podle popisu to plne splnuje pozadavky zajemce a je to za cenu 27k. Ale dneska jsem se zde docetl ze skusenost nic moc, a jinde jsem zas cetl ze za tu cenu je spokojenost. Jsem zvedavej, Uz ho mam na sklade zitra ho du instalovat.
iMac 27",
i5-3470 3,2GHz,
8GB RAM,
Win 8.1 64bit CZ
breadfan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od breadfan »

No ja osobne s MSI nemam skusenosti, ale co som tu uz precital par prispevkov, tak som si o MSI spravil skor negativny obraz. Ja by som do MSI nesiel.
ASUS A6VM: Pentium 1,73Ghz, 1.5GB Ram, 80GB hdd, GeForce Go7300 256MB atd atd atd
bead
Začátečník
Začátečník

re:

Příspěvek od bead »

No tak jsem si privezl o vykendu domu ten MSI L735X a musim rict ze jsem zatím nenalezl ty zmiňované nedostatky o kterých na tomto webu mluvil náš kolega.
Můj názor na tento NB je spíše kladný, měl jsem ho sice zatím k dispozici jen na výkend, ale mohu s klidem konstatovat ze provedení NB je celkem slušné, plasty nevipadají tak lacine a LCD má celkem slusný obraz i ze stran. Osobne na me nepůsobilo zmiňované zkreslení barev již při mírném pohledu ze stran. Pokud to srovnam s mím Lenovem 3000 N100 tak obraz je az na rozlisení také velmi dobrý. nevíhody které jsem zatím objevil je vetsí hluk při hraní her a mírné rozpálení při hraní které je celkem pochopitelné. Ve srovnání s Asusem o stejné konfiguraci si oba NB nemají co vyčítat, a podle mého názoru je na tom MSI jeste o neco málo lépe.
iMac 27",
i5-3470 3,2GHz,
8GB RAM,
Win 8.1 64bit CZ
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“