Problémy s NERO 6 a LG GSA-4081B

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
MaRy
Nováček
Nováček

Problémy s NERO 6 a LG GSA-4081B

Příspěvek od MaRy »

Prosím poraďte:

Mám nově DVD-RAM vypalovačku LG GSA-4081B, je celkem v pohodě, výborně čte poškozená CD, ale nemohu zkopírovat přepálené CD na CD!

Rozhodl jsem se nainstalovat Nero Express 6, přiložený software jsem vůbec neinstaloval (kromě ovladače na DVD-RAM), všechno jde (i když Nero 6 je docela nic moc, oproti 5, jenže ta už se nedá legálně pořídit).
Problém nastane, když chci zkopírovat CD (a je jedno, jestli z jiné mechaniky na LG, nebo celý proces kopírování na LG) - po vytvoření image CD před samotným vypalováním mi Nero vyhodí tyto hlášky:

Burn process started at 4x (600 KB/s) ... (vypaluji audio schválně nejpomalejší rychlostí)

Invalid field in parameter ... ???
Could not perform start of Disc-at-once
Burn process failed at 4x (600 KB/s)

- kopíroval jsem přepálený audio disk, kapacitu má shodnou s cílovým médiem, na které jsem chtěl vypalovat.

- Nové CD je po tomto procesu nepoškozené a na jiné vypalovačce jsem na něj normálně vypálil jiná data.

- LG mám na IDE jako Master, druhou CD-ROM mám na stejné sběrnici jako Slave (chtěl jsem to prohodit s HD, aby nebyly na stejné sběrnici, ale tady čtu jakýsi problémy se zpomalením systému, tak to radši nechám tak)

- firmware mám A100, teď jsem si stáhl 101, a jak to tak vypadá zkusím ještě nainstalovat ten přiložený B'Soft Recorder Gold 7...

Setkal jste se někdo s tímhle?

Čau Martin
Naposledy upravil(a) MaRy dne ned 4. dub 2004, 23:54, celkem upraveno 1 x.
P4 2,6Ghz FSB 800MHz HT, P4C800-E Deluxe, 512 MB RAM, 3 x 120 GB Seagate Barracuda 8MB cache + nějaké vedlejší disky, DVD-RAM LG-4081B + noname CD-ROM, Matrox Millenium P650 DualHead DVI, zvuk. M-Audio MobilePre USB, M-Audio Delta 44, repro M-Audio BX8, WinXP Pro, Cakewalk SONAR 3 Producer Edition
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Help LG GSA-4081B CD COPY

Příspěvek od Shit »

MaRy píše:, přiložený software jsem vůbec neinstaloval (kromě ovladače na DVD-RAM),
Není chyba právě tady? Nějaká nekompaktibilita? :?
MaRy
Nováček
Nováček

Nero ne...

Příspěvek od MaRy »

No, už jsem to částečně vyřešil...

Oni asi v LG věděli, proč s tím nedávají Nero. Odinstaloval jsem ho a nainslaloval originální soft - neznámý a podle názvu na první pohled nezajímavý B'Soft Recorder Gold 7. Tomu softu jsem neprávem ukřivdil, velice mě překvapil svými možnostmi, je tu spousta nastavení snad všeho, funguje to výborně, chová se to a vypadá to mnohem lépe než Nero 6 Express... Heuréka! :lol:

Takže díky, ale kdybyste náhodou někdo věděli ještě něco k tomu, dejte vědět! (Ale zpátky k Neru už asi nepůjdu...)

Zdraví Martin
P4 2,6Ghz FSB 800MHz HT, P4C800-E Deluxe, 512 MB RAM, 3 x 120 GB Seagate Barracuda 8MB cache + nějaké vedlejší disky, DVD-RAM LG-4081B + noname CD-ROM, Matrox Millenium P650 DualHead DVI, zvuk. M-Audio MobilePre USB, M-Audio Delta 44, repro M-Audio BX8, WinXP Pro, Cakewalk SONAR 3 Producer Edition
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaH »

Bohužel jsi nenapsal, jakou verzi Nera máš. Zkusil bych poslední verzi 6.3.1.6 nebo 6.3.0.2, v těch předchozích byly chyby, asi jsou i tady, ale zatím jsem nenarazil - mám LG4040B. Další informace včetně češtim na www.cdr.cz .
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

ma naky nero express... sux... to je hrozna vec... v jakekoliv verzi :)
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaH »

To s tebou souhlasím, jenže to Nero Express má legálně, normální Nero je za zcela jiné peníze. Ale jestli mě paměť nešálí, tak když nainstaluješ Nero, tak je tam nějaká doba, kdy nemusíš zadávat registrační číslo, snad 30 dní? A po tuto dobu chodí jako normální, klasické Nero. Jinak těch chyb tam měl v poslední době Ahead nějak docela dost, i na starší verzi 5.5
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Nero ne...

Příspěvek od Shit »

Už je taky u mně ve "Shitu - (PC)". S Nerem 6316 no problem :) :roll:
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“