Více článků
- cs_playerZ
-
Více článků
Ahoj redakce, předem Vás chci pochválit za každý řádek, co zde píšete, lepší server u nás není a dlouho nebude. Ale přece jenom, nedalo by se začlenit více článků? Myslím, že je zde více lidí, kteří se na nový článek či recenzi těší jako malej Jarda na vánoce. Opravdu takhle kvalitní články a recenze bychom si dopřávali častěji (alespoň jaké slyším ohlasy). Předem díky a jen tak dál.
- rotvik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To jsem moc rád, že se ti u nás líbí.
Články by byly, ale... redakce stále pracuje v "poloprofesionální rovině". Já a Jirka pracujeme v redakci na samotných článcích, zbytek jsou externisté, kteří mají oproti běžným zaměstnancům několik nevýhod:
1. nejsou za psaní placeni tak dobře, jako za stejný čas strávený i v průměrně placené práci
2. jsou vytížení - nemají na články moc času (čas musí dělit mezi spoustu zálib, nejenom psaní)
3. nelze po nich chtít stejně složité úkoly jako po podřízených
O více a ještě kvalitnějších článků se budeme i přes to snažit. Myslím, že máme do budoucnosti našlápnuto docela dobře.
Články by byly, ale... redakce stále pracuje v "poloprofesionální rovině". Já a Jirka pracujeme v redakci na samotných článcích, zbytek jsou externisté, kteří mají oproti běžným zaměstnancům několik nevýhod:
1. nejsou za psaní placeni tak dobře, jako za stejný čas strávený i v průměrně placené práci
2. jsou vytížení - nemají na články moc času (čas musí dělit mezi spoustu zálib, nejenom psaní)
3. nelze po nich chtít stejně složité úkoly jako po podřízených
O více a ještě kvalitnějších článků se budeme i přes to snažit. Myslím, že máme do budoucnosti našlápnuto docela dobře.
Case: Lian-Li PC-7+ Zdroj: Chill 400W + AC fan 1500 RPM MB: MSI Neo-F (i945) CPU: Pentium D 920 + Thermalright Ultra-120 + Noctua 1200 RPM Memory: Kingston 1GB 667MHz 4-4-4-8 HDD: Samsung SP2504C 250GB 8MB GPU: nVidia 7600GT Zvukovka: Onkyo SE-200PCI Fany: intake 1500 RPM, outtake 2100 RPM Monitor: 19" CRT LG Flatron 995FT+ Klávesnice: Zboard Herní ovladač: Zboard Fang Myš: Logitech G5 Sluchátka: Sennheiser HD 595
- rotvik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nee, já nemyslel znalosti, ale například plnění termínů atd.Teuzz píše:S body 1 a 2 nelze nesouhlasit, ale co se týče bodu 3... zní to, jakobychom byli, my, externisté, na jakési nižší úrovni uvažování...IMHO to spíš souvisí s bodem 1
BTW vysvětloval jsem playerovi proč nevychází víc článků, nevidím důvod jít takto do detailů.
//edit Wilik - promaz, vyjadreni za PCT tu je a ostatni prispevky presunuty do prislusne sekce...
Case: Lian-Li PC-7+ Zdroj: Chill 400W + AC fan 1500 RPM MB: MSI Neo-F (i945) CPU: Pentium D 920 + Thermalright Ultra-120 + Noctua 1200 RPM Memory: Kingston 1GB 667MHz 4-4-4-8 HDD: Samsung SP2504C 250GB 8MB GPU: nVidia 7600GT Zvukovka: Onkyo SE-200PCI Fany: intake 1500 RPM, outtake 2100 RPM Monitor: 19" CRT LG Flatron 995FT+ Klávesnice: Zboard Herní ovladač: Zboard Fang Myš: Logitech G5 Sluchátka: Sennheiser HD 595