PCMCIA -> CF

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
KaM
Nováček
Nováček

PCMCIA -> CF

Příspěvek od KaM »

Mám HP nx7400 a pokud chci zkopírovat CF kartu do NB pomocí SanDisk PC Card Adapter, tak přenosová rychlost je 0,88 MB/s. Když kopíruju z Nikona po USB, tak je přenosová rychlost 5,4MB/s.
Kde je chyba, na www Hp a SanDisk žádný driver není, u adaptéru taky žádný nebyl. Rychlost přes PCcard by měla být přeci asi tak 10MB/s.
KaM
Nováček
Nováček

Příspěvek od KaM »

Ne že bych odpovídal sám sobě, ale pomůže např. přehrání BIOSu či něčeho podobného? Eventuelně co by to mělo být?
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Tyhle redukce jsou standardne takto pomale. Mel jsem v jednom ntb kouwell a bylo to stejne. Proste nouzovka ano, ale na vetsi presuny nikoliv.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Záleží přece kolik zvládá ten adapter ne?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Dzin píše:Záleží přece kolik zvládá ten adapter ne?
Ano, ale mel jsem 2 kusy ruzneho data vyroby a nemyslim si ze by to byla spatna znacka a testoval jsem to na dvouch ntb. Rychlost byla pokazde zoufala.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Butch píše:
Dzin píše:Záleží přece kolik zvládá ten adapter ne?
Ano, ale mel jsem 2 kusy ruzneho data vyroby a nemyslim si ze by to byla spatna znacka a testoval jsem to na dvouch ntb. Rychlost byla pokazde zoufala.
jj, nouzovka :( taky sem o něčem takovém přemýšlel ale radeji po USB...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
KaM
Nováček
Nováček

Příspěvek od KaM »

No tak to jste mě nepotěšili :(
Žil jsem v domění, že toto by mělo být nejrychlejší a nejelegantnější spojení NB a CF karty.
A hlavně to potřebuju, když fotím v přírodě, tak mít svázaný NB a D-SLR USB kabelem a čekat až to přetáhne 4GB je docela nepraktické/nebezpečné. Z důvodu "plandání okolo" jsem nechtěl ani USB čtečku.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“