Structura fora - db (SQL) a designova na webu

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Aleskarban
Nováček
Nováček

Structura fora - db (SQL) a designova na webu

Příspěvek od Aleskarban »

Zdravim

Rad bych si na svych strankach zalozil diskusi k filmum ktere jsou rezirovane mimi znamimi.
Potreboval bych poradit se structurou database
- pocet a usporadani tablu
- propojeni tak aby odpoved na dane tema se obevilo v hiararchii pod danym tematem (podomne jako diskuse na Novinkach) nikoliv na konci diskuse.
- atd.
Dale potrebuji poradit jat toto stvarnit graficky do pozadovaneho formatu.

Predem diky
Ales
Naposledy upravil(a) Aleskarban dne stř 25. dub 2007, 16:18, celkem upraveno 1 x.
S pozdravem Ales
CPU:E6600(2,4Ghz)@3.4Ghz na 1.42V; MB>GA-965P-DQ6, RAM:Corsair 2*1GB XMS2-6400,DVI:X1900GT, HDD:WD Caviar SATA300 320GB, Case:Ther. Aguila (black Al), Mnt:LCD LG 19" Philips 190B7, Power supply:Ther. 600w
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

divej, když se plácneš nějký návrh, tak se určitě někdo najde, kdo Ti poradí
nechat ale ostatní, aby udělali práci za Tebe ...
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Pokud děláš web, tak doporučuju naučit se česky.
Až ti někdo na webu uvidí SVICH, tak si o tobe pomysli spoustu veci, ale vetsinou ne dobrych...
Aleskarban
Nováček
Nováček

bubanek píše:Pokud děláš web, tak doporučuju naučit se česky.
Až ti někdo na webu uvidí SVICH, tak si o tobe pomysli spoustu veci, ale vetsinou ne dobrych...
Tak promin!!!
Myslis ze kdyz to tady napisu Anglicky nebo Francouzsky tak ze to pochopis lip?? :-)

Klidne to muze nejakej moderator zamknout. Na misto nejakeho navrhu si tady delaj stejne jen srandu. viz Ty a moderator.

Preju peknej den
Ales
S pozdravem Ales
CPU:E6600(2,4Ghz)@3.4Ghz na 1.42V; MB>GA-965P-DQ6, RAM:Corsair 2*1GB XMS2-6400,DVI:X1900GT, HDD:WD Caviar SATA300 320GB, Case:Ther. Aguila (black Al), Mnt:LCD LG 19" Philips 190B7, Power supply:Ther. 600w
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

já si z Tebe srandu nedělám, já Ti dobře radím, jak dostat nějaké reakce od uživaelů fóra
nebo skutečně čekáš, že Ti tady někdko plácne datový model databáze, skript na vytvoření v MySQL a ještě k tomu nejlíp PHP kód ...
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Aleskarban
Nováček
Nováček

pavel.minarik píše:já si z Tebe srandu nedělám, já Ti dobře radím, jak dostat nějaké reakce od uživaelů fóra
nebo skutečně čekáš, že Ti tady někdko plácne datový model databáze, skript na vytvoření v MySQL a ještě k tomu nejlíp PHP kód ...
Omlouvam se ti.
Ja to pochopil jinak 'ta cestina' (moje)

Je jsem vubec necekal ze mi nekdo napise skript a vsechno to za me vyresi a udela, to vubecne.
Jen bych rad slysel nazory ostatnich jak by to ciste teoreticky resili, tak abych si mohl porovnat ruzne navrhy.
Kod si napisu velice rad sam :-) to uz je zabava.
ps. Spravuju db v Oraqlu (prodej, atd...) pro firmu, ale tam se 'moc Fora' neresej :-).

Ahoj Ales
S pozdravem Ales
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Pokud je to takováto obecná rovina, doporučuji si stáhnout některý z PHP OpenSource produktů a pokoukat. PHPBB3 má DB řešenou velmi dobře.
Burn in hell.
Aleskarban
Nováček
Nováček

Teuzz píše:Pokud je to takováto obecná rovina, doporučuji si stáhnout některý z PHP OpenSource produktů a pokoukat. PHPBB3 má DB řešenou velmi dobře.
Diky za typ,
Po zadani PHPBB3 v Googlo jsem nasel nespocet teoretickych i practickych prikladu ohledne zmineneho tematu.
Nic mene to "nebylo" presne to co jsem puvodne hledal, ale zaujalo me to natolik ze zrejme pouziju jeden zmnoha OpenSource.

Jeste jednou diky
Ales

Ps. Udrzte si kvalitu jakou mate, PCtuning je jedna ze tri nej... CZ stranek, alespon pro me ;-).
S pozdravem Ales
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“