Ubuntu 7.04 "Feisty Fawn" a nefunkcni Beryl

Linux, Unix, Solaris, OS/2 atp.
Odpovědět
Lucky007
Začátečník
Začátečník

Ubuntu 7.04 "Feisty Fawn" a nefunkcni Beryl

Příspěvek od Lucky007 »

Caute, po aktualizaci na nejnovejsi verzi, mi prestal fungovat Beryl. Mam notas HP nx7400 s grafikou GMA950. Poradte prosim jak to vyresit. Jsem v GNU/Linuxu novacek. Diky
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

definuj "prestal fungovat"..

Co udela kdyz z konzole spustis beryl ? (spustis konzoli a zadas beryl)
Pokud to je uz OK, tak spust beryl-manager, coz je takovy rozhrani onoho nastaveni (a vypinani/zapinani berylu).. Proste beryl-manazer..
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Ubuntu 7.04 "Feisty Fawn" a nefunkcni Beryl

Příspěvek od shadow »

Lucky007 píše:Caute, po aktualizaci na nejnovejsi verzi, mi prestal fungovat Beryl. Mam notas HP nx7400 s grafikou GMA950. Poradte prosim jak to vyresit. Jsem v GNU/Linuxu novacek. Diky
já to nepoužívám, ale zkus to podle tohoto:

http://ubuntuguide.org/wiki/Ubuntu:Feisty#Eye_Candy

edit: i když ty máš vlastně tu integrovanou grafiku od Intelu -> podívej se na forum.ubuntu.cz, popř. na http://ubuntuforums.org/
show must go on..
Lars
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lars »

ja som sa teraz stretol s tym istym problemom akurat sa jednalo o novu instalaciu berylu. A prestalo fungovat u mna by som definoval asi tak , ze ked zapnem v konzole beryl-manager v pohode sa mi spusti a ked idem ho uz zapnut ako manazera okien (pozeral som ci mam aj temu nastavenu) tak to proste akoze prepne na beryl a hned to prehodi spat na metacity. POstupoval som podla navodu ktory poslal shadow na www.ubuntuguide.org pricom som skusal aj manualne nastavit ako Rendering platform AIGLX (GK mam ATi). Neviem uz v com moze byt problem. :? Mimochodom tiez mam Ubuntu 7.04 Feisty fawn
MB:MSI K8N Neo-II;; CPU:AMD Opteron 144 2 620 MHz (povodna 1 800 MHz), 1 MB L2cache;;Corsair 512 MB DDR;; HDD: 1, WD1600JB 160GB, 2,WD 40EB 40 GB,, Zdroj: Thermaltake 420W,, GK: Sapphire Radeon X1650 PRO 256 MB DDR-3, 450 MHz;; LCD LG 20" 1680x1050,2000:1...
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

To Lars: AIGLX tam nenastavuj, spúšťaj to pod XGL serverom a spusti v terminály beryl --replace a povedz čo píše.
A inak pre všetkých Beryl sa už nevyvíja teraz je najnovší compiz fusion - znovuspojenie compizu a berylu do jedného projektu - www.opencompositing.org sú tam aj linky na návody.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Linux a podobné“