Nenalezený příkaz ACADu 2000
- alisgod
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nenalezený příkaz ACADu 2000
do nedávna sem hojně používal fci najít a nahradit, ale přes noc(jedno vypnutí a zapnutí) se ten příkaz neaktivuje a příkaz. řádka píše toto: "Zkontrolujte instalaci podpůrných souborů a zkuste znovu.nil", tak sem z toho jelen
, páč všechny soubory příkazů mám(porovnával sem to se stejnou instalací na jiném kompu)...předem díkes.
TOSHIBA SATELLITE A14E, Win Vista Home Premium
- Suleky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Dony
- Středně pokročilý

jestli ten příkaz bereš z menu, koukni v adresáři s instalací autocadu do souboru acad.mnu, je to normální textovej soubor s docela jednoduchou strukturou, obsahuje celé menu, jestli v něm nemáš nějaké blbosti u příkazu, který ti nejde.
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - alisgod
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ne nestane,vypíše pouze toto "Zkontrolujte instalaci podpůrných souborů a zkuste znovu.nil", žádné Neznámý příkaz apod.Suleky píše:tzn. kdyz napises do prikazoveho radku "_find" tak se nic nestane?
Naposledy upravil(a) alisgod dne úte 6. dub 2004, 15:27, celkem upraveno 2 x.
- alisgod
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
už sem se koukal a je tam normálka obsaženej( ID_TextFind [Na&jít...]^C^C_find)jako ostatní příkazyDony píše:jestli ten příkaz bereš z menu, koukni v adresáři s instalací autocadu do souboru acad.mnu, je to normální textovej soubor s docela jednoduchou strukturou, obsahuje celé menu, jestli v něm nemáš nějaké blbosti u příkazu, který ti nejde.
- Suleky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- alisgod
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Suleky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- alisgod
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
čím dál častěji se mi stejská po 14+Cadkonu 14,nejvíc mě dožírá zpětná nekompatibilita mezi 2004 a staršíma,bych ty trouby amerikánský hnal do pr....,začínal sem na AllPlanu(nějaká v.14) a ten byl zlatejSuleky píše:co chces od autodesku![]()
obcas se jim to posere![]()
ja na autocadu delam osm let v praci a uz se nicemu nedivim
btw. s ohledem na cas bych na tuhle funkci zapomnel....
- alisgod
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: pgp
soubor je *.pgp(*.php nejsou) a v tom to opravdu není a alias na _find jsem nedefinovalLopikus píše:podívej se do souboru acad.php, teda myslim. Mimo jiné se tam nastavují i alliasy pro různé příkazy, tak se podívej, jestli se ti to nepřepsalo.