Porucha diksu WD 200
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Expander01
- Nováček

-
Porucha diksu WD 200
Dobrý den, mám dotaz stalo se mě takový menší ( větší )problém když sem zapnul PC tak mě nenačetl druhej disk jako vedlejší, jedná se Westerna Digital WD200 je to 20Gb je už nějaký pátek starej asi tak 5 let
ale kdyby nenaběhl tak bych pochopil že je tuhej jenomže on v Biosu načte ! v Totalcomanderu je tam napsanej jako Déčko ale jakmile na něj kliknu tak napíše se že disk nenalezen prostě klasika tabulka no a v tento počítač tak tam taky je jako déčko ale když se chcu na něj dostat tak to napíše zase že disk neni naformátován jestli jej chcu naformátovat ale to já právě nechcu
jsou tam hafo důležitý data tak se ptám jestli někdo neví jak na to třeba přeš nějak soft přetáhnout ty data atd.. vím že je to asi na špatné cestě ale už nvm jak dál když do něj drbnu tak jako by načetl a zase se vypl přitom myslím že valí páč se plotny točí ale kámoš říkal že je možný že mě odešla jedna plotna nvm no!zkoušel sem prohodit Id kabel a nic! fakt poraďte kdyžtak mocc THX
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
getdataback?
Resi se tu porad obnova dat, projdi si to tu
Treba ten disk zblbnul a nejak si prepsal tabulku oddilu (to neni takovy problem)
Resi se tu porad obnova dat, projdi si to tu
Treba ten disk zblbnul a nejak si prepsal tabulku oddilu (to neni takovy problem)
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- Alert03
- Červená karta

-
No jo ale pokud si ten disk nejak prepsal oddil tak uz mu nepomuze nic jineho nez format a on jestly jsem to pochopil potrebuje zachranit ty data co tam ma a ten disk se chova jako by byl nenaformatovany....OndraSter píše:getdataback?
Resi se tu porad obnova dat, projdi si to tu![]()
Motherboard ASUS Striker 2 Formula nForce780i CPU Intel Quad Core Q9550@3.2Ghz (max. OC stable 3,9Ghz na vzduchu) + Cooler Gemin2 + 2xTT 120FAN -Idle 42C-Burn max(orthos)60C GK PoW GTX280 default (zatim) RAM 2x2GB A-data vitesta extreme DDR2 800Mhz 4-4-4-12 HDD 1x Samsung F1 250GB SATA2 16MB Cache + 2x Samsung F1 500GB SATA2 8MB Cahe + 1x External Western Digital MY BOOK 500GB Case Sharkoon Elite Plus , 2x120fan , 1x 250fan , 2x Blue neon ligth Zdroj POW/Tagan Black Diamond 650WKeyboard Logitech G15 Gaming Keyboard New Mouse Razer Lachesis + Cyber Snipa Pad Repro Logitech Z4 2.1 Headset Logitech Precision Gaming Headset MonitorLCD24" Dell UltraSharp 2408WFP