Zamrzávací myš s jedním ale + zajímavost

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
maXXmilian
Moderátor
Moderátor

Zamrzávací myš s jedním ale + zajímavost

Příspěvek od maXXmilian »

Zdravim, mam "klasicky" problem s MX510. Ve svem PC me posledni dobou prestava fungovat, jakoby se kousne a chvili nereaguje (tak 2 sekundy), nekdy dokonce prestane reagovat uplne. Pomuze vytahnuti a zastrceni do zdirky.
Jeste pri hrani CoD2 (kde pouzivam takrka vsechny tlacitka) jsem zjistil ze tlacitka na kterych mam v Mousewaru nabindovanou nejakou klavesu (keytsroke) mi funguji nejak zmatene.
Ted ale to zajimave. Mam jeste jedno PC, se stejnou zakladni deskou, skoro stejnou sestavu. Ted tady mys testuji (vzal jsem si projstotu i svoji icematku...cert vi v cem to je). No a za dva dny nemam problem, pricemz na problemovem pc neni par hodin aby mi mys nezamrzla nebo se nekousla. Keystroke funguje, vse je bez problemu.
Takze to co jsem nasel ve starsich threadech, ze mys je na reklamaci se mi tak uplne nezda. (mozna odesel konektor ps2 na problemove desce?)
Jeste mi nekdo radil odinstalovat mousewary ze to prostane delat...ale to se mi zda taky jako kravina.
Co vy na to?

CPU: Ryzen 5900x + Thermalright Phantom Spirit SE, MB: MSI Tmahawk MAX B450 , GPU: MSI RTX 3070 Gaming X Trio , RAM: DDR IV - 2x 16 GB HyperX Fury RGB 3200MHz, HDD: Samsng Evo PRO 258 GB + Crucial MX500 - 500GB + WD BLUE 4GB + WD RED 10GB, AUDIO: ASUS Xonar Phoebus , POWER: SEASONIC 650 Platinum, CASE: Fractal define R6 black window , MONITOR: Eizo Flexscan EV2436WFS + BenQ XL2546, Periferie: Logitech g400+Icemat 2nd edition + Rapture Delta Stealth
fat4l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fat4l »

no ja so mal podobny problem s microsoft intelimouse explorer 3.0A...myska mi zamrzavala coraz castejsie a castejsie....nechal som ju par dni off....a potom skusil..a zase sla ....ale len urcitu dobu a potom zase zamrzavanie....skus to dat na reklamaciu .....
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
gmn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gmn »

Mivam stejny problem s mou historickou, prepajenou MX500 :] Castokrat pomuze profouknuti optiky. Cekam na novou modrou G5ku :]
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

ta myska je odepsana. toto vyresi jen reklamace, kdosi mi psal ze zakroutil kabelem a fungovala :) ale jinak reklamace
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“