Zdar,
mám takovou drobnou potíž....koupil jsem Logitech VX Revolution, asi dva měsíce jí v pohodě provozuji bez potíží, ale teď poslední dobou se mi stává, že se "zasekává". Nejprve to bylo jenom v Oblivionu, tak jsme se domníval, že to je grafikou. Ale teď už to dělá i na ploše Woken a jiných aplikacích. Používám podložku s textilním povrchem a gelovkou pro zápěstí, ale zkoušel jsem to i čistě na stole a na bílém papíře. Všude se to sekalo.
Můžete poradit čím by to mohlo být? Abych jí zbytečně nereklamoval kvůli vlastní blbosti Koulející očima
Mohla by to dělat slabá baterka? Dal jsem si do ní nabíjecí GP 2500mAh a už je na nějakých 20%.
THX za rady
poraďte s Logitech VX Revolution
- Rajce
- Začátečník

-
- RastyFOX!!
- Začátečník

mam rovnaky problem s mx revolution a tak sem hned koupil jeste g7 a ale mam ji ted jen par hodin ale jak se zda problem je i u ni. Zatim myslim ze to muze podlozkou, nekde sem cet ze to chce sklo, tak du skoumat dale
Core i7 3770K --- serial cooler --- Asus P8Z77-V --- 2x8GB DDR3 corsair vengeance LP --- AMD Radeon HD4870 --- SSD Intel 330 180GB --- HDD Samsung 500GB --- 19"LG --- LianLi 7FNW --- Corsair AX750 --- Logitech G700 --- RazerGoliathus/RazerVespula --- Senheiser PX 100 II --- Logitech diNovo edge