Gainward bliss 6800GS agp - problem

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
parizek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Gainward bliss 6800GS agp - problem

Příspěvek od parizek »

Ahoj, mam mensi problem. Po predchozim pouzivani Radeonu 9800pro, ktery bezel bez problemu jsem si "polepsil" na 6800gs AGP verzi. Jenze po pripojeni a nainst. nejnovejsich driveru z nvidie nespustim video ani tv z tv karty, problem se jevi tak, ze proste nabehne uvitaci obrazovka tv karty nebo power dvd a kousne se, cili sezere 100% cpu a horko tezko se z toho vysekavam pomoci spravce uloh. Nainstaloval jsem drivery, ktere ke karte jsou od vyrobce, tv a video spustim bez problemu ale kdyz chci hrat, tak nektere hry hazeji artefakty, fifa 07 se kouse jak blazen. V 3dMarku 05 mam 3700 bodu, coz na kartu s 12ti pipkama a datovym tokem na pametech 38Gb/s neni zadna slava. Sestava 3200+ barton, 1GB ram, deska jetway kocab 18P, zdroj Eurocase 400W. Nekde jsem cetl, ze karta potrebuje alespon agp verze 2.0, jinak muze delat problemy, ale tohle se mi jevi jako problem ovladacu, protoze to dost ovlivnujou. Nevim jestli zdroj muze kolisat a mit to na vine, bios jeste zkusim resetnout, jinak uz nevim.
Dobrym dusim predem diky za napady. Jinak karta poskozena neni, ani to neni taktovanim, vyhlazovani vypnuto, vsechno normal, napajeni mam samozrejme zapojeny. Diky 8-)
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

skus zformatovat disk a nahodit uplne cisty win kdyz to nepomuze bude ti nestiha zdroj, nebo je vadna grafika, nebo dochazi k nakym kolizim ovladacu mezi GK a TV kartou :)
kubino77
Nováček
Nováček

re: 6800gs

Příspěvek od kubino77 »

taky mam agp Gainward 6800GS (golden sample). Problem s prehravanim videa sem mel taky (cpu jelo na 100%, video nehralo, nutny restart). Procetl sem si ruzny fora a zjistil ze tohle dela vice lidem. Pry je nutny mit nainstalovany ovladace k zakladni desce. Taky to zlobi s ovladaci devitkove rady, po instalaci verze 84.25 (myslim) mi to uz nedela a hry i multimedia jsou ok.
Jinam skore z 3dmarku si nepamatuju. Karta podle vyrobce vyzaduje zdroj 400w (ja mam 450W asus).
glu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od glu »

Ovladace zakladni desky jsou snad nutnost nebo? :wink: Jinak bych asi zkusil odinstalovat ovladac grafiky, vycistil pc drivercleanerem i od zbytku ty atiny a nahodil novy ovladac treba z-tweak 158.19, ngo 15822 nebo nejakej whql. Reinstal win bych videl az jako posledni moznost.
parizek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od parizek »

Diky za napady. winy nemam dlouho, tudiz se priklanim k vycisteni zbytku driveru a ta devitkova rada opravdu moc dobre nejede. Zkusim 84.25 a uvidime. Zatim diky
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hijacker933 »

ja jsem nekde cet ,ze mel nekdo podobnej problem s Gainward grafikou a TV kartou od Leadteku, nejak se tyhle dva vyrobci asi nesnesou
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty :blee:
Obrázek
Guardia
Nováček
Nováček

Příspěvek od Guardia »

možno si len "nesadla" s doskou,chce to experimentovať s verziami ovládačov,ten zdroj tiež nie je žiadna sláva,na tvojom mieste by som ju ešte odskúšala v inom kompe
Nie som blond!!!
parizek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od parizek »

Tak asi takhle :
Nainstaloval jsem ovladace 84.25 a problem s TV kartou, ktera je mimochodem od Leadteku (WinFast TV2000XP), zmizel a tv a dvd bez problemu. Zustal mi ale problem s artefaktama. Spustim treba Mafii a neda se kvuli artefaktum nic precist ani delat. Mam tu 250W zdroj, tak ho zapojim vedle kompu a necham na nem bezet jen kartu. Pokud problem pretrva, tak asi sahnu po jiny desce, to nebude zas takovej problem, ona ta Jetwayka neni nic extra.
Zatim diky za rady, ozvu se jak jsem pokrocil.
parizek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od parizek »

Takže jsem zapojil kartu solo na 300W zdroj Encer a problem přetrvává. Zkusím ještě to hodit na lepší desku... Potom teda jedině format windows :(
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“