mam v NB novou vypalovacku TS-L532U .... kdyz vypluji DVD vse vypada naprosto OK, vypalovani probehne OK, kontrola dat taky OK, ale po vysunuti mechaniky a opetovnem zasunuti uz to to DVD ani nenacte ...nechapu jak muze probehnout kontrola dat ok??! .... a aby to nebylo uz tak dost divne ... tak na NB moji pritelkyne ty DVD normalne fungujou a vubec nejevi znamky jakehokoliv problemu .... v dvd romce na PC v praci ..... taky nic, proste DVD se tvari jako ze je prazdne ...dalsich 5 mechanik kolegu nema s tim DVD zadny problem (jedna z nich je stejna jako v mem PC) .... proste pro me uplna zahada- nevite nekdo pls cim to muze byt .. a jak by to slo napravit ...??? jo jeste jedina spolecna vec tech dvou ve kterych to nefunguje je, ze jsou nove a byly v posledni dobe meneny ..... tak si rikam jestli se neco nekde nemusi nastavit ... nebo nevim ....
WinXP SP2 - Nero 7.8.5.0 (DVD Video) - ruzna media (Verbatim, Fuji, Imation)
Zahada pri vypalovani DVD - prosim o jakoukoliv radu...
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- puku
- Nováček

-
Zahada pri vypalovani DVD - prosim o jakoukoliv radu...
Naposledy upravil(a) puku dne pát 4. kvě 2007, 10:00, celkem upraveno 1 x.
- Crazy Horse
- Nováček

mal som presne taky isty problem. LG 2166D. len k tomu dochadzalo postupne. najprv prestavalo citat niektore dvdrw, potom aj niektore obycajne dvdrom a skoncilo to presne tym ze napalilo, verifikovalo a nebolo schopne potom po sebe precitat
inde boli tie media v pohode.
teraz uz ani nenapaluje, respektive uz iba LS.
je z toho uz iba dost nepouzitelna dvdrom urcena na palenie LS.
keby som nebol lenivy tak to reklamujem.
takze moj navrh = reklamacia.
aby mechanika nevedela sama po sebe precitat vypalene data mi pride ako dost velka chyba.
teraz uz ani nenapaluje, respektive uz iba LS.
je z toho uz iba dost nepouzitelna dvdrom urcena na palenie LS.
keby som nebol lenivy tak to reklamujem.
takze moj navrh = reklamacia.
aby mechanika nevedela sama po sebe precitat vypalene data mi pride ako dost velka chyba.
Abit KT7 133 Raid rev. 1.0 | T-bred 1700+@2106MHz | 512MB RAM | Hercules R8500LE@R9100 | Fortissimo III 7.1 | MX 510
- puku
- Nováček

-