Inak po par minutach hrania mozem povedat ze perfektna hra, velmi prepracovane komba, lietanie vonku na pavucinach je velka zabava
Moderátor: Baneshee

No tak to je vazne zaujimave ,povedz kolko mas obvykle fps so zapnutym frapsomSak píše:No ja uz jsem v polovine hry:) Kdyz si clovek zvykne na tu kameru tak je to v poho.Jinak hraju to s sestavou co mam dole a pekne na 800x600 vse low:) a je to hratelny jen obcas se to skubne:)

No obcas sekne myslim tak v intervalu 10s ale je to jen takovy maly sek zadne 5s seknuti.A ty fps mam tak ve meste okolo 25 kdyz jsem vis a dole pri silnici tak 18.Kdyz jsou tam nejaky scenky s vybuchy a ohnem tak to klesne i pod 10.MichiGen píše:...

Mne sa zda ze to restart nechcelo ale ved restart chce dnes vela programov takze toby som neriesil, je pravda ze su niekde mozno textury ktore mierne blbnu ale vonku som na nic take nenarazil, mna stve iba spatna kamera vo vnutornych lokaciach ale nieje to nic hrozne, inak grafika je uchvatna na max detailoch na ktore to nehram ale najviac fps znizuje city detail nastavenie videl by som to aj na velmi CPU narocnu hru.Imho zo vsetkych spidermanov najlepsie spravene hupanie sa na pavucinach, Activision po dlhych rokoch toto doviedol do dokonalosti. Inak doporucujem ti zahrat si Ultimate Spidermanmarek16 píše:Tak tahle hra je divná. První co mě štve je instalace která chce restart, pak je frame limiter, kterej se nedá vypnout, příšerná optimalizace,IMO horší než u oblivionu, nechápu jak se to dá vůbec spustit na slabší grafárně než mám já...(tohle nemělo vyznít jako chlubení se) A potom jsou tam věci ohledně hraní jako třeba zmatený přeblikávání obrazu při zhoupnutí se ze země...
Ale abych jen nekritizoval, je to první hra která mi umožnila pohoupat se jako Spideya třeba animátor Jamesona by zasloužil prémie, protože ten xicht mě fakt rozesmál:D

A nemas zapnutu Vsync?? Ja nic take nepozorujem alebo presne neviem co myslis.marek16 píše:MichiGen: Asi sem to nevyjádřil přesně. Nejde mi o problikávající textury, ty tam nejsou, ale prostě stojím na zemi, vystřelím síť, a ta kamera udělá 5 snímků, ale každej je posunutej o 20m na jinou stranu takže to bliká jak dement a úplně tě to dezorientuje.
To bude asi dane tym konzolovym povodom, i ked vychadza sucasne s konzolovymi verziami posobi to ako keby to bol portmarek16 píše: jěště k té náročnosti na procík, nechápu co to tam proboha počítá, když sežere 75% výkonu dvoujádra na 15-25fps......