LeadTek GF7600GS, napajeni a chyby...

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
kubisz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

LeadTek GF7600GS, napajeni a chyby...

Příspěvek od kubisz »

dobry den,

zakoupil jsem tuto: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... K000000AR9 kartu...jenze po prvnim zapojeni, kdy vsechno jelo bez problemu, se zacala objevovat hlaska o nedostatecnem napajeni karty :-( koupil jsem tedy silnejsi zdroj 350>550W, jenze hlaska se neustale opakuje, naskakuje treba desetkrat na liste a obejvuje se porad a porad...podle manualu a i podle webu by k napajeni mel stacit i ten 350W zdroj, grrr, tady jsem se docetl, ze je potreba nejaka uprava FSB pocitace?! muzete mi sim nekdo poradit, co se s tim da delat? diiiky,

kuba

OS=WXPSP2, CPU=SA, A3000+, RAM=1G
Guardia
Nováček
Nováček

Příspěvek od Guardia »

táto karta vyžaduje prídavné napájanie.Zapoj do nej voľný kábel (Molex-4 pin) zo zdroja do toho bieleho konektora vpravo hore.

edit:takže si trochu zbytočne kupoval ten zdroj...ale silnejší zdroj nie je nikdy na škodu!
Nie som blond!!!
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

No ono jeslti to je nejaký noname tak to muže být málo:)
Zapoj tu kartu na samostatnou větev....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
glu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od glu »

Moznosti mas nekolik, nekomu pomohlo zvyseni fsb o 1MHz, nekomu snizeni agp na 4x, nekomu vypnuti fastwrites v biosu, nekomu naopak vypnuti pridavneho napajeni, nekomu jinej ovladac vcetne ruznych kombinaci techto moznosti :-D. Uz se to tu vsechno resilo, staci hledat.
kubisz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubisz »

molex jsem samozrejme zapojil :-D no hledal jsem, nicmene od tohoto dotazu jesm ocekaval jasnou odpoved, ze pomuze presne to a to, sakris, nejak to nevyslo, ufff...ta vetev by mohla byt resenim, myslel jsem, ze vevnitr ve zdroji to jde stejne z jednoho mista, tak je to jedno...ted je to zapojene pres rozdvojku od disku...
glu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od glu »

"... taky mám tuhle grafiku a všimnul sem si že záleží na ovladačích. Dal sem si tam Forceware 93.71 a hláška tam skákala skoro vždycky když se otevřelo naky okno nebo sem něco spustil. Pak sem tam dal Forceware 101.02 a bylo to o neco lepší už tam neskákala tak často. Teť tam mám Forceware 91.45 a je klid!"
Tady nekomu zrovna pomohla jen zmena ovladace sice na 3dclub 7600gs, ale treba ti to taky pomuze.
kubisz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubisz »

super, diky, cili chapu to dobre, ze vlastne nejde ani tak o to, ze je slabej zdroj, ale ze jsou spatne napsany ovladace?!
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

kubisz píše:super, diky, cili chapu to dobre, ze vlastne nejde ani tak o to, ze je slabej zdroj, ale ze jsou spatne napsany ovladace?!
Je to možné, zkus a uvidis.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

..vyber si z pestré nabídky ovladačů nvidia Forceware: http://downloads.guru3d.com/download.php?id=10
doporučuji z vlastních zkušeností právě 94.20 nebo 101.09 8) ..
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
glu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od glu »

kubisz píše:super, diky, cili chapu to dobre, ze vlastne nejde ani tak o to, ze je slabej zdroj, ale ze jsou spatne napsany ovladace?!
Pokud to bude jen ovladacem, muzes byt rad, ja to musel resit novym biosem, to jsou pak teprve nervy :-D.
kubisz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubisz »

ok, to bych nerad, ale co se da delat :-) diky za rady, dam vedet, jak to dopadlo
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“