Ovladače pro Vista u Fujitsu Siemens Amilo Pro V3545

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Ovladače pro Vista u Fujitsu Siemens Amilo Pro V3545

Příspěvek od Bathory »

Mám na Fujitsu Siemens Amilo Pro V3545 nainstalovány Vista Premium, ale dodávané ovladače od desky, grafiky atd. jsou pouze pro XP. Na webu výrobce u této značky pro jistotu nejsou ke stažení vůbec žádné ovladače. Kde by se daly sehnat?
Bathory
ozzy 2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ozzy 2 »

Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

No však o tom píšu, tady nejsou vůbec žádný ovladače... nechápu smysl těhle stránek... :(
Bathory
Mike.Ace
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.Ace »

Bathory píše:No však o tom píšu, tady nejsou vůbec žádný ovladače... nechápu smysl těhle stránek... :(
Ted jsem se na ty stranky koukal a na tvuj notas jsem tam nasel nejake ovladace .)
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Na Visty? Tak dej odkaz. ;-)

//Edit: no páni... vždyť to tam ještě včera a ani dnes nebylo, ta stránka byla po vybrání typu prázdná :? a dnes už tam něco je :roll:
Bathory
ozzy 2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ozzy 2 »

Bathory píše:Na Visty? Tak dej odkaz. ;-)

//Edit: no páni... vždyť to tam ještě včera a ani dnes nebylo, ta stránka byla po vybrání typu prázdná :? a dnes už tam něco je :roll:
Bylo to tom už včera. 8-)

//D.M. odmazán druhý stejný příspěvek
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“