USB 2.0 vs 1.0

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
ivomir
Začátečník
Začátečník

USB 2.0 vs 1.0

Příspěvek od ivomir »

Vyvedte mne z omylu

ale zjistil jsem konecne po dlouhe dobe, proc i kdyz mam mnoho USB 2.0 zařízení mi neustále XP řvou že zařízení může pracovat rychleji.

Je to tím, že ačkoliv mám skoro vše 2.0 tak jednu jedinou věc mám USB 1.0 a tím jsem si degradoval vše na 1.0.
CPU: Intel Core i7 920 @4.0Ghz, MB: Gigabyte UD5, GRAF: Gigabyte GTX680, MEM: 6x2GB trichannel DDR3 2800Mhz, HD: 1xSSD PCIe OCZ RevoDrive X3 128 + RAID(0) 2xWD Raptor 1GB, ENERMAX 650W, Win8 PRO 64bit.
Alekss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alekss »

Nepouzivas USB HUB?
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

..co se tyce konektoru na desce (az uz integr., nebo kabelovych), to neplati.. pokud mas v USB 1.0 napr. zminovany HUB, vse v nem pojede potom na 1.0..
..vzhledem k tomu, ze tady mas thread i o webcam, videl bych to na softwarovy problem.. zkus odinstalovat USB zarizeni a HUBy a rest. okna..
ivomir
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ivomir »

HUB samozrejme nemam zadnej
CPU: Intel Core i7 920 @4.0Ghz, MB: Gigabyte UD5, GRAF: Gigabyte GTX680, MEM: 6x2GB trichannel DDR3 2800Mhz, HD: 1xSSD PCIe OCZ RevoDrive X3 128 + RAID(0) 2xWD Raptor 1GB, ENERMAX 650W, Win8 PRO 64bit.
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

jaký máš systém? XP určitě s SP2 ?
ivomir
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ivomir »

XP mediacenter
fenderman
Nováček
Nováček

Příspěvek od fenderman »

mam ten samy problem-mam HDD kameru sony dcr-sr30 a pri pripojeni to pise tu hlasku ze zarizeni muze pracovat rychleji atd...usb na zakladovce ma 2,0.system windows xp SP2.dost me to stve pac ctecka karet mi jede 3,5 rychlejc nez kopirovani z te kamery.nejsis to bude velmi vybyrava kamera na PC...
Daren
Nováček
Nováček

Příspěvek od Daren »

Mně tohle dělá, i když nemám HUB ani žádné zařízení nastavené na USB 1.1...
xxsawer
Začátečník
Začátečník

usb

Příspěvek od xxsawer »

Kolik mas pripojenych usb zarizeni? Je mozny, ze nestiha USB sbernice.
Je nekolik typu USB transakci, prioritu maji zarizeni co pracuji v realnym case jako treba webka, az za nima jsou treba usb disky, flashky atd atd...
Daren
Nováček
Nováček

Příspěvek od Daren »

Mám připojený vždycky jenom jeden flashdisk...
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

A co ovladače k desce? Mě začalo USB běhat v režimu 2.0 až po instalaci ovladačů, do té doby šlo jen jako 1.1..
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Daren
Nováček
Nováček

Příspěvek od Daren »

Ovladače jsem zkoušel aktualizovat i přeinstalovat. Nejhorší na tom je, že mi to ještě donedávna jelo a teď už ne (a pokud vím, žádné změny jsem nedělal)... :(
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“