ASUS MEB - s370

Se Socketem 370, Slotem 1, Socketem 7, starší a ostatní.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
miraj
Nováček
Nováček

ASUS MEB - s370

Příspěvek od miraj »

Mám výše uvedenou desku s procesorem celeron 433 MHz a až do nedávna fungovala dobře. Nyní mi ale nejde připojit klávesnice přes PS2 - píše mi to, že klávesnice nefunguje nebo není přítomna. Zkoušel jsem pro jistotu 3 různé klávesnice. Lze s tím něco dělat?
DarkArt
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: ASUS MEB - s370

Příspěvek od DarkArt »

miraj píše:Mám výše uvedenou desku s procesorem celeron 433 MHz a až do nedávna fungovala dobře. Nyní mi ale nejde připojit klávesnice přes PS2 - píše mi to, že klávesnice nefunguje nebo není přítomna. Zkoušel jsem pro jistotu 3 různé klávesnice. Lze s tím něco dělat?
koukni zda nemáš nahodou vyžvechtaný konaktor nebo mužou bejt nafouklé kondenzátory
Ondra_CZ
Nováček
Nováček

blbnou ramky

Příspěvek od Ondra_CZ »

Dobry den,
Mam zakladni desku ASUS MEB-VM, procesor celeron 334Mhz, 64MB sdram 100mhz, 128 Ati radeon 9200se 128mb a mam doma pameti sdram 128mb 133mhz, 2x 32mb sdram 133mhz, 64mb 133 133mhz a na desce mam dva sloty na sdramky ale kdyz si dam vic jak 64mb ram tak se mi zasekava pocitac a to jak pri hrach tak normalne ve windows. Oba sloty jsou funkci a ramky taky zkousel jsem je u kamose a uplne byly uplne v poradku ale kdyz je dam k sobe tak to zamrzava nevim cim to je dekuju za odpoved
Erathian13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Erathian13 »

Zkoušel jsi paměti i samostatně,abys zjistil,které to bere?Podle mě je totiž problém v tom,že deska podporuje jen paměti s frekvencí 100 Mhz
Ondra_CZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ondra_CZ »

Mno tedka mam v pocitaci v jednom slotu 64MB-ram 100mhz ale pc funguje normalne i kdyz tam dam dve 32mb-ram na 133mhz ale kdyz dam vic jak 64mb ram tak se to sekne
Erathian13
Začátečník
Začátečník

Zkus to vyřešit jak se píše v manuálu:

Koukni do svého manuálu na str. 17 (odstavec General DIMM Notes)

Pokud ho nemáš,tak zde http://www.motherboards.org/files/manua ... vm-101.pdf
Ondra_CZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ondra_CZ »

mno prostudoval jsem to ale jdou mi do pc i ramky do 64mb na 133mhz tak nevim cim to bude
Erathian13
Začátečník
Začátečník

Některý s vyšší frekvencí mohou jít,co časování všech pamětí?
Ondra_CZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ondra_CZ »

A to se dela jak?
Erathian13
Začátečník
Začátečník

No časování těch pamětí by mělo být na štítku.Nebo koukni na jejich tipy a zjisti na netu.No a možná to máš i v BIOSu :)
Ondra_CZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ondra_CZ »

mno takze zkousel jsem flashnout biosa casovat ty ramky a tky to nejde furt se to seka
Erathian13
Začátečník
Začátečník

Zkus si (pokud můžeš) někde půjčit 128 MB PC 100 a tím pak jistě zjistíš,zda je tam opravdu ta ,,magická hranice´´ 64 mb a můžeme to řešit dále
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“