Gigi's - Case4

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
gigik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Gigi's - Case4

Příspěvek od gigik »

kejska no.: 3 šla zatím k ledu z nedostatku financí, teď si trochu hraju s jednou starou kysnou, sice nic moc ale zato je z kvalitni 1mm oceli ne jako některé současné papíráky

Obrázek
určitě tuhle koncepci znáte, zdroj nad cpu....nic moc ale šetří to prostor full size atx deska v micro size case :)

Obrázek
po mé očistě a namontování odklápěcího 120mm větráku pro grafiku

Obrázek
nepotřebuji 3 5,25 pozice a proto jsem umístil zdroj tam, vyžádalo si to menší úpravy a púlhoďku s přímou bruskou

Obrázek
na cpu se také točí 120mm a třetí je ve zdroji všechny jedou na 7V, všiměte si celkem uklizených kabelů :) disk zatím leží, bude bezvibračně upevněn

Obrázek
tak tohle teď mám pod stolem, ten kabel bude přemístěn dozadu

Obrázek
první návrh

Obrázek
a zde již model ve sketchupu, pravá strana s plastickým logem, to černý vpředu a nahoře bude tahokov

Obrázek
vlevo klasické okno...?

to je zatím vše, podle času bude nějakej progres...jelikož zachvíli začína zkouškový tak spíš budu jen přidávat nějaký nový nápady ve sketchupu na tu levou stranu nebo předku, a vo prazdkach na to hupsnu, nemam kam spěchat, bude to spíš decentní, čistej design a kvalitně a funkčně udělany, dotazeny...snad

zatim bye
Gigi bydlí na www.gigis.tk <<---- !!nové stránky!!
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

tak podle návrhů by to mohlo být pěkné.ale spíš bych udělal větší tu case,ať tam popřípadně můžeš dát novější hardware :wink:
PC: Intel Core i7-8700K | Asus Strix Z370-G Gaming | GTX 980 Ti | Corsair Vengeance LPX 2× 8 GB | HyperX Fury 240 GB | Intel 600p 512 GB | WD Blue SSD 250 GB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Pro 13" 2020 | Phone: Apple iPhone XS
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

me neprijde ten napajeci kabel vepredu jako prilis prakticka vec,raci stama vytahni draty a dej tu zasuvku vzadu do case...
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
mensa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mensa »

jo návrh se mi docela líbí i takhle ta bocnice, akorát bych udělal ten tvar otvorů v bočnici stejnej, jako je vepředu a nahoře, není to tam tolik kulatý.

A s tim kabelem počítam, že něco uděláš, takže k tomu se vyjadřovat nehodlám..
PC:ASUS A7N8X-X | AMD Barton 2500+ 1833Mhz@3200+ 2200MHz + Zalman 7000B Cu | 2x 512 MB RAM Kingston HyperX CL2 DDR400 | n6600 300/550@510/684 128MB | SB audigi 2, Creative T5900 5.1 | Seagate 7200.10 320GB SATA | Forton BlueStorm 400W | DVD-RW LG GSA-4163B, CD-RW TEAC CASE: Blue Shadow - projekt,Blue shadow - web
NB:ASUS F3T | AMD Turion X2 TL-56 | 2GB DDR2 667 | Go 7600 256MB | 160GB Hitachi
!!!Stránky o seriálu The Simpsons!!!, Diskuze o Simpsnových
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Vždyť psal, že pujde kabel dozadu :roll:

Návrh vypadá pěkně. Jináč tuhle case bych JÁ nemodoval ani za nic - je mi protivná už od pohledu :oops:
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

Navrh se mi libí. K té case, jak tady kolega nade mnou psal, že je protivná od pohledu. To je sice možná pravda, jenže velká výhoda těhle starých kejsů je pevnost. Žádné 0.3 mm plechy, tenké jako plechovka od piva, kterou prokousneš zubem. Zrovna u téhle "krabice" je ta nevýhoda, že má zdroj naproti základní desky, takže je to potřeba předělat, ale když si s tím člověk pohraje, tak to může vypadat opravdu hodně dobře. I když v tomhle případě není moc možností, kam ten zdroj přemístit.

edit: V čem děláte ty 3D modely? Existuje na to něco jednoduchého?
there´s no beast without cruelty (F. Nietzsche)
yupee
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yupee »

jessie.james píše: edit: V čem děláte ty 3D modely? Existuje na to něco jednoduchého?
Tyto návrhy děláme v programu Google SketchUp 6 ke stažení zdarma je ZDE :wink:
Je to v něm dost jednoduchý. :)
PC1:Intel Celeron D 2,8GHz ;Kingston 1024MB 533MHz CL4 DDR2 ; HIS X1600Pro Turbo DDR3 128MB ; 160GB Seagate SATA2 ; M-Audio Revolution 5.1 ; Gigabyte GA-8I945GZME-RH
PC2:Intel Celeron 2,4GHz ; 256MB 333MHz DDR ; Canyon nVidia GeForce MX400 64MB ; 80GB WD PATA ; Asus P4S8X-X
---> --- <---
Bubaaak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bubaaak »

ja uz jsem ho dvakrat stahnul ze ho zkusim ale ani zaprase v nem nic neudelam.nejakej tutorial?
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Chce si to s ním trošku pohrát, ozkoušet, a pak už to jde :wink:
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

Tutoriál máš přímo ve SketchUpu. Zezačátku je to primitivní, ale pak se to začíná ztěžovat (pochopitelně). Takže je to hlavně o tom to vyzkoušet a pohrát si s tím. Ale to jsme už trošku OT......

Jinak k módu. Návrch vypadá zajímavě a dobře, takže uvidíme jak to zrealizuješ na case.... :wink:
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"

Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
nexik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nexik »

docela hezkej plan :) v jednoduchosti je sila ( cerno-orandzova kombinace ) , doufam ze se to vyvede jako ostatni Gigiho mody :-D
Intel C2D @3GHz PX8800GTX 2048MB A-Data EE 800MHz P35-DS3 DXX 500W 7200.10 320GB
gigik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gigik »

hehe koukam ze par lidi si to ani necte hlavne ze neco postnou :)

jasny ze kabl pujde dozadu, narozdil od vetsiny tady se elektriky nebojím(po střední elektro snad ani nemůžu) takže se můžete těšit na totálně skryté a customované kabely(všechny) pájení to je moje

jo přiznávám kysna teď vypadá hnusně, ale jak říkám použiju jen tu 1mm kostru zbytek bude novej, se suprovym lakem, takže na konci to nikdo nepoznáte :)

tady je první nápad....pulzující logo (sketchup to moc nezvládl :( ale jelikož to bude plech-plexi-plech tak by ten prostředek mohl být podsvícenej...)
Obrázek

jo btw větrák ve zdroji jsem musel dát na 5V.....moc hlučel :) teď už se u toho dá i pracovat :) (3*120mm@800ot)
Gigi bydlí na www.gigis.tk <<---- !!nové stránky!!
hryzalek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hryzalek »

No... pěkný... jestli to vyjde aspoň z poloviny toho návrhu tak to bude gr8... těším se na pokračování...
Co mám dělat když mi to nejde?
Snažit se. A když to nejde, ...tak se snažit
A kdyby to náhodou pořád nešlo, tak se zase snažit.
lord_sef
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lord_sef »

taky se tesim na pokracovani :)
czBullit
Nováček
Nováček

Příspěvek od czBullit »

mno tak návrh vypadá docela dobře takže držím palce :-D
yupee
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yupee »

Další nováček, který vyhahuje staré thready. :evil:
PC1:Intel Celeron D 2,8GHz ;Kingston 1024MB 533MHz CL4 DDR2 ; HIS X1600Pro Turbo DDR3 128MB ; 160GB Seagate SATA2 ; M-Audio Revolution 5.1 ; Gigabyte GA-8I945GZME-RH
PC2:Intel Celeron 2,4GHz ; 256MB 333MHz DDR ; Canyon nVidia GeForce MX400 64MB ; 80GB WD PATA ; Asus P4S8X-X
---> --- <---
Odpovědět

Zpět na „Projekty“