Při flahování biosu přestane jít proud. Co s tím?
Moderátor: Eddward
- camra
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Při flahování biosu přestane jít proud. Co s tím?
Můžu nějak obnovit starý bios, když se mi při flashování biosu vypne proud?
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud to deska speciálně neumí, tak máš problém (pokud se ti to už stalo) pokud tomu chceš předejít, tak požádej kámoše s UPS. Jinak pro obnovu BIOSu musíš sehnat 2. komp se stejnou deskou a za běhu prohodit paměťové moduly a zazálohovat nepoškozený BIOS. Přesný postup neznam.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- miho
- Čestný člen

-
- JirkaH
- Mírně pokročilý

Zkus se zeptat u Czechcomputeru - www.czechcomputer.cz - kdysi jsem měl z této operace obavy a pro případ nezdaru nabízeli opravu. A nebo možná také www.levi.cz
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jako, ze standartne UPS nepouzivam tak pri flahi biosu po ni radsi saham.... je to fakt riskantni a hot flash pak taky neni zadna sranda. Pravda je, ze jednou jsem byl nucen tuhle operaci pro znamyho provadet a zaplat buh probehla uspesne... (za behu se vymenil biosek a bylo) 
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Katoo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: