NFS Underground - dvě hvězdičky pro závod, a když je nemám ?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Bart_Teschen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

NFS Underground - dvě hvězdičky pro závod, a když je nemám ?

Příspěvek od Bart_Teschen »

Jsem ve fázi hry kdy mě to nechce pustit do závodu, protože mi to píše, že musím mít dvě hvězdičky proto abych mohl jet závod, hvězdičku mám jednu, jak získat dvě ? Nebo jsem úplně v p*deli a musím to jet znovu ?
IBM Thinkpad T60, Intel CoreDuo T7200 2GHz, 3GB RAM, Radeon X1400, SATA, Win XP
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

nemůžeš zkusit jinej závod? šipkama nahoře vlevo a vpravo...
ignorelist: kremrole a dezoláti
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

Hvezdicky sou za to jek mas vymodovany auto :wink: uprav si auto a melo by to jit :)
Skoda ze se to auto neda z toho kompu nak vzit aky se z nej stalo skutecny :sad:
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
Bart_Teschen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bart_Teschen »

zombie píše:nemůžeš zkusit jinej závod? šipkama nahoře vlevo a vpravo...
jj, díky, změnil jsem barvu skel a hned jsem dostal hvězdu navíc, už zase lítám městem :o)) Změnil jsem Radeona 9200 za 9600XT a je to rozdíl, v plném odlesku a rozmazaným okolím při turbu .... prostě bomba ....
IBM Thinkpad T60, Intel CoreDuo T7200 2GHz, 3GB RAM, Radeon X1400, SATA, Win XP
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

Dr Meduza píše: Skoda ze se to auto neda z toho kompu nak vzit aky se z nej stalo skutecny :sad:
Ty nemáš doma výrobní linku, co se prodávala jako příloha NFS: Underground Super Ultimate Edition? :-D
Obrázek
X-Diablo Inside™

AMD Athlon 3500+ (AM2), ASUS M2N-E nForce 570, A-Data 3GB RAM 667MHz, Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3, Seagate BCuda 7200.10 250GB SATAII
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

X-diablo píše:
Dr Meduza píše: Skoda ze se to auto neda z toho kompu nak vzit aky se z nej stalo skutecny :sad:
Ty nemáš doma výrobní linku, co se prodávala jako příloha NFS: Underground Super Ultimate Edition? :-D
Hele co je to ta linka?
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

to byl ftip, myslel jsem výrobní linku jakou mají třeba v mladé boleslavi!! :)
Obrázek
X-Diablo Inside™

AMD Athlon 3500+ (AM2), ASUS M2N-E nForce 570, A-Data 3GB RAM 667MHz, Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3, Seagate BCuda 7200.10 250GB SATAII
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Bart_Teschen píše:
zombie píše:nemůžeš zkusit jinej závod? šipkama nahoře vlevo a vpravo...
jj, díky, změnil jsem barvu skel a hned jsem dostal hvězdu navíc, už zase lítám městem :o)) Změnil jsem Radeona 9200 za 9600XT a je to rozdíl, v plném odlesku a rozmazaným okolím při turbu .... prostě bomba ....
rozmazany okoli pri nitru umi i 9200 je to DX8 - pixelshader...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“