Mam internet ADSL 1536/256 (tak nejak)
Pripadne ak to tu je tak sa ospravedlnujem, nehladal som, kedze som nevedel co mam hladat
Moderátor: Don

Na co modem, když modem už má? Stačí "jen" obyčejný WIFI router.Bajgy píše:jako router potrebujes neco s ADSL modemem
treba toto:
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=9029859

S tím USB, nebo Ethernet bych souhlasil! To je pádný důvod, ale jinak nesouhlasím. Podle mě je lepší mít 2 (a více) krabičekBajgy píše:no protoze:Stanley píše:
Na co modem, když modem už má? Stačí "jen" obyčejný WIFI router.
1) nepise jestli ma Ethernetovy nebo USB modem (USB je pripad 90% lidi)
2) je lepsi mit 1 krabicku nez dve (jednak kvuli spotrebe elektriky a i kvuli jednodussi sprave.

neviděl bych to tak dramaticky, lepší je méně zařízení, ale musí se s tím opatrněStanley píše:A modem od ISP by měl být vyzkoušený. Když si pořídíš vlastní, tak ti ISP nemůže ručit za kvalitu připojení.

o kvalitě USB modemů si myslim svoje...Stanley píše:Když si pořídíš vlastní, tak ti ISP nemůže ručit za kvalitu připojení.
wi-fi Access PointStanley píše:nemam sajnu co je to to APcko

jo jo, switch mám jen proto, že mi takříkajíc doma zbýval, ten je samozřejmě už zbytečnej.pavel.minarik píše:neviděl bych to tak dramaticky, lepší je méně zařízení, ale musí se s tím opatrněStanley píše:A modem od ISP by měl být vyzkoušený. Když si pořídíš vlastní, tak ti ISP nemůže ručit za kvalitu připojení.
na doma bych skutečně doporučil vše v jednom (např. mít switch zvlášť, když jej můžu mít v routeru, je fakt kravina)

myshob píše:o kvalitě USB modemů si myslim svoje...Stanley píše:Když si pořídíš vlastní, tak ti ISP nemůže ručit za kvalitu připojení.
wi-fi Access PointStanley píše:nemam sajnu co je to to APcko
jinak je to asi věc názoru ale taky mám radši každé zařízení zvlášť než AllInOne krabičku (i když je celkem blbost nevyuzit integrovany switch a kupovat si dalsi).

Pokud máš modem jen s USB portem, tak opravdu musíš koupit něco jiného a když už, tak kup all-in-one. Kdybys měl modem s ethernetem, tak je blbost kupovat wifi router s modeme v jednom.S.p.i.r.i.T ® píše:jj, mam USB modem dodany k internetu za 1sknepise jestli ma Ethernetovy nebo USB modem (USB je pripad 90% lidi)![]()
// Takze mam zobrat wifi router s adsl modemom ak som dobre pochopil + wifi kartu do 2nd PC, ok, diki chalani