Ve Windows ME i v XP mi pořád ukazujou jenom 96MB. Mám to u Celera 2,40 GHz a nevim co s tím.

Napiš sem presnou konfiguraci tvyho PC - jinak ti moc nepomuzem. Pri startu PC je videt pameť "celá " ?Smilky_cs píše:Prosím o radu. Mám 256MB DDR PC2700 a jedou na 333MHz.
Ve Windows ME i v XP mi pořád ukazujou jenom 96MB. Mám to u Celera 2,40 GHz a nevim co s tím.
hm, tak to ti neporadím...to vypadá na nějaký trable s deskou...Smilky_cs píše:Tak sem to teď reklamoval, a když to zkošeli tak to normálně ukazuje 256MB a u mě v systému pořád 96MB a při zapnutí compu 128MB, starou sandru sem prohnal:-) ukazuje 96MB. Už mě to štve, nevim co s tím
tak skus preinstalovat windows, ukazovalo ti niekedy aj viac ako 96MB, skusal si zvecsit tu pamet grafiky na 64, ze ci to z nej sekne, tvoja doska podporuje 2 GB pameteSmilky_cs píše:Tak sem to teď reklamoval, a když to zkošeli tak to normálně ukazuje 256MB a u mě v systému pořád 96MB a při zapnutí compu 128MB, starou sandru sem prohnal:-) ukazuje 96MB. Už mě to štve, nevim co s tím
coze????a vies ty ratat?Smilky_cs píše:Ta grafika má 32MB a při zapínání compu to ukazuje tohle:
131072KB (32MB Shared Memory Size Used)