Tv karta do notebooku

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Stoupa
Nováček
Nováček

Tv karta do notebooku

Příspěvek od Stoupa »

Ahoj

Poradíte mi, jaká je lepší Tv-karta do notebooku, jestli je lepší ji mít přes USB a nebo do Express slotu? Dělají jich spoustu a bez toho, aniž bych to měl nějak vyzkoušený, nevím, co je lepší. Chtěl bych hybridní pro příjem Analogového i Digitálního signálu.

Za případné doporučení i některé karty děkuji.

Děkuji Všem za rady a návrhy
Naposledy upravil(a) Stoupa dne stř 16. kvě 2007, 00:35, celkem upraveno 1 x.
Stoupa
Nováček
Nováček

Příspěvek od Stoupa »

Nenašla by se tu nějaký dobrá duše, co by mi poradila? Prosím, pomozte mi. Děkuji :cry:
hazo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hazo »

Su to tu same lamy...

inaq ja som kupoval na USB ale zatial su problemy... pozri sem :
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=95616

takze by som skusil na Tvojom mieste asi nejaku PCMCA...
ASUS P5K SE; Dual E2160@2700Mhz AC Freezer7 Pro; 4x1GB DDRII A-DATA EE Vitesta 800+dual 160GB SATA HDD IBM 8MB cache; 80GB SATA HDD IBM 8MB cache; ASUS EAH3870 (850/2500) 512MB DDR4 Zalman VF900Cu cooler; DVD-ROM:LG sata ; DVD-RW:LG sata; LG 20" LCD L206WTQ-WF 2ms DVI; 2,5" 20GB HDD IBM Travelstar-USB2.0; TV Tuner WinFast 2000XP DeLuxe; 8x8 glacial silent fan OUT on back, 12x12 glacial silent fan IN on side POWERED BY ThermalTake PUREPOWER 420W Silent W0008

jirka.malda
Nováček
Nováček

Příspěvek od jirka.malda »

Já mám tuhle kartu AVerMedia AVerTV Hybrid+FM Cardbus do PCMCIA (http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... L0W70007CS) už přes rok a jsem s ní velice spokojen. Jako největší výhodu bych napsal velmi dobrou anténu, která je v příslušenství. Baterie v dálkovém ovládíní mi stále fungují. Nevýhod je několik: 1) Kartu mi nejde vyjmout z počítače přes "bezpečně odebrat hardware",ale to je nejspíš problém systému. 2) problém u kabelové televize (když jsem doma) se zvukem u slováků a kabelových progranů (ČT1,2,NOVA a PRIMA jdou bez problémů) - řeším tak, že v nastavení dám Slovenskou republiku a přeladím. 3) trhá se mi obraz při digitálním příjmu, ale neměl jsem možnost se napojit na kvalitní anténu.
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“