SAMSUNG 226BW "S" "A" "C" KTER

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Mailen
Začátečník
Začátečník

SAMSUNG 226BW "S" "A" "C" KTER

Příspěvek od Mailen »

AHOJ, CHCI SI KOUPIT TENTO MONITOR, ALE PO ZJIŠTĚNÍ, ŽE MODEL "A" VYRÁBĚNÝ NA SLOVENSKU JE OBRAZOVĚ HORŠÍ, NEŽ MODEL "S", KTERÝ SE VYRÁBÍ PŘÍMO V KOREJI JSEM TROCHU ZBRZDIL... PAK JSEM NARAZIL JEŠTĚ NA "C", TEN SE VYRÁBÍ TAKÉ NĚKDE V ASII, ALE NEVÍM, JAK SI STOJÍ VE KVALITĚ OBRAZU... MÁ NĚKDO HLUBŠÍ INFORMACE? DÍKY. :).
http://www.behardware.com/articles/667- ... rdict.html
ego42
Nováček
Nováček

Re: SAMSUNG 226BW "S" "A" "C"

Příspěvek od ego42 »

Phosphoric píše:AHOJ, CHCI SI KOUPIT TENTO MONITOR, ALE PO ZJIŠTĚNÍ, ŽE MODEL "A" VYRÁBĚNÝ NA SLOVENSKU JE OBRAZOVĚ HORŠÍ, NEŽ MODEL "S", KTERÝ SE VYRÁBÍ PŘÍMO V KOREJI JSEM TROCHU ZBRZDIL... PAK JSEM NARAZIL JEŠTĚ NA "C", TEN SE VYRÁBÍ TAKÉ NĚKDE V ASII, ALE NEVÍM, JAK SI STOJÍ VE KVALITĚ OBRAZU... MÁ NĚKDO HLUBŠÍ INFORMACE? DÍKY. :).
http://www.behardware.com/articles/667- ... rdict.html
Sam mam S panel vyrobeny na Slovensku a krome charakteristik typickych pro TN a podle me dost strasneho "backlight bleedingu" s nim nemam problem. Nejvetsi nespokojenost jsem v diskuzich zaznamenal s A panely (AUOptronics), majitele C panelu (Chi Mei), ktere se zacaly vyrabet jako posledni, naopak byvaji spokojeni. Pokud si muzes vybirat, doporucil bych poradi S-C-A, ale mam pocit, ze porad budes rad, kdyz sezenes vubec nejaky. Hlavni problem s A a C panely je AFAIK v tom, ze jsou oproti S panelum hur kalibrovane out-of-box, pokud mas ale k dispozici kalibracni sondu, mel bys byt schopny se vsemi dosahnut podobnych, celkem dobrych, vysledku. Pokud si chces pocist o praktickych zkusenostech, uzij si tady http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1144130 , diskuze ma mmntlne pouhych 94 stranek ;)
Mailen
Začátečník
Začátečník

Re: SAMSUNG 226BW "S" "A" "C"

Příspěvek od Mailen »

Díky za info, taky jsem něco podobného vyčetl ze zahraničních serverů... Zítra si jdu do T.S. Bohemia pro to "S" tak doufám, že budu spokojenej... ted mám na stole 22'' CRT ViewSonic a je to fakt "kráva", tak to chci vyměnit. Pokud máš přehled, tak doporuč nějaký LCD 22" okolo 10 000,-. četl jsem ještě že DELL E228FP je super, ale sehnat ho v kamenném obchodě u nás se mi fakt nepovedlo. Díky. 8-) ...
mrozu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mrozu »

Firmu Dell ma prave diky jeji firemni strategii nejspis nikde v obchodech nenajdes, monitor si kup pres dell.cz a zkus si domluvit nakou lepsi cenu ;)
Šrot 1: Xeon E5460@3375MHz, MSI P35 Neo2-FIR, 2x2048MB DDR2-800 Corsair, GeForce GTX 560 Ti 1024 MB.
Šrot 2: Tuleň 1100(11x100|1.475V)@1467MHz(11x133|1.5V) + redukce Eagle, ASUS P3B-F (i440BX), 1024MB RAM PC133, GeForce FX5700 256 MB.
Mailen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mailen »

mrozu píše:Firmu Dell ma prave diky jeji firemni strategii nejspis nikde v obchodech nenajdes, monitor si kup pres dell.cz a zkus si domluvit nakou lepsi cenu ;)
Myslíš, že se s nima dá nějak dohodnout?... Zkusím to, protože za přímého konkurenta 226BW chtějí 9800,- bez daně... Je to tento E228WFP.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“