nějakej foťáček pro manželku
- lada
- Začátečník
-
nějakej foťáček pro manželku
potřebuji jí něco koupit poradte prosím.Nesmí to být moc velký (do kabelky).skoro žádný nastavování.alepson 3xotický zoom(nejlépe 5x)na focení dětí.Objektiv co já vím snad od 28 pokud v teto kategorii něco takového je.
ASUS A8NSLI delux, 3000+, 1G ram, Leadtek 7600GT,HDD 120SATA,200PATA,Leadtek PVR 2000,
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- lada
- Začátečník
-
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak kup něco od Canonu, výhoda je opticky stabilizátor už na ty děti
Jsem čerstvý majitel
canon powershot-A570IS
A myslim že dobrá volba pro někoho kdo chce fotit kdekoliv kdykoliv tak ok...
Jsem čerstvý majitel
canon powershot-A570IS
A myslim že dobrá volba pro někoho kdo chce fotit kdekoliv kdykoliv tak ok...
- Lukke
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- sx02
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Myslim ze jsi prehlidl pozadavek "minimum nastaveni"Dzin píše:Taky možnost ale řada A je řada ALukke píše:Vybral bych maličkej Ixus od Canonu.
Zrejme absolutne netusis co dokaze udelat technicky neznala manzelka a otocny volic nahore - pulka fotek v haji.
Navic ten fotak by mel k necemu vypadat kdyz je pro zenskou. Takze ixus je rozhodne lepsi volba.
Ten novej "retro" ixus se mi libi - Ixus 75
http://www.megapixel.cz/canon-ixus-75-c ... -1gb-karta
Nebo levnejsiho bratricka Ixus 70, vpodstate s zadnym ixusme neudelas chybu.
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já bych s manželky zase uplnyho blba jako ty nedělal a vysvětlil jí že ta značka co je zelená a je tam "auto" nemá s dopravním prostředkem nic společnýho a že to tak má být:)sx02 píše:Myslim ze jsi prehlidl pozadavek "minimum nastaveni"Dzin píše: Taky možnost ale řada A je řada A
Zrejme absolutne netusis co dokaze udelat technicky neznala manzelka a otocny volic nahore - pulka fotek v haji.
Navic ten fotak by mel k necemu vypadat kdyz je pro zenskou. Takze ixus je rozhodne lepsi volba.
Ten novej "retro" ixus se mi libi - Ixus 75
http://www.megapixel.cz/canon-ixus-75-c ... -1gb-karta
Nebo levnejsiho bratricka Ixus 70, vpodstate s zadnym ixusme neudelas chybu.
Ať si vybere sama, ženký milujou mít možnost volby
- Holda
- Středně pokročilý
a co Panasonic DMC-FX30 http://www.megapixel.cz/panasonic-dmc-fx30-skoricovy
tamty 2 kompakty zacinaji na 35mm tohle na 28mm a je to uz sakra rozdil. Ted jsem mel pujcenej fotak od 36mm a oproti zvyku na 28mm co mam to je hruza
tamty 2 kompakty zacinaji na 35mm tohle na 28mm a je to uz sakra rozdil. Ted jsem mel pujcenej fotak od 36mm a oproti zvyku na 28mm co mam to je hruza
- george5545
- Začátečník
-
Podívej se na nějáke Fuji, vždy fotili příjemně v teplých barvách a mají vyloženě babské modely
HP Pavilion dv3600ec 13.3"LED T6400 3GB 320GB 9300M GS 512MB,DO,HDMI,eSata.Logitech V550 nano. HP 6735s Sempron SI40 2GHz, 2x1GB DDR2 800MHz, 250GB Sata Samsung HM250JI, Optiarc AD-7561S, AMD780G, Ati HD3200.Mirosoft bluetooth notebook mouse 5000.
- lada
- Začátečník
-
Diky za rady.JAk zde bylo napsané tak otočné kolečko ne to by prostě nešlo.A jasně že dostane možnost volby ale z modelů co mám od vás doporučené.Ten Panasonic DMC-FX30 nevypadá špatně.fuji asi taky.Ještě jsem našel celkem dobrčlánek na olympus fe-200 co myslíte?Ale ne má kolečko tak ten taky ne.
ASUS A8NSLI delux, 3000+, 1G ram, Leadtek 7600GT,HDD 120SATA,200PATA,Leadtek PVR 2000,
- Holda
- Středně pokročilý
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- sx02
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty to fakt nepochopis , zensky se nechtej zabyvat nejakym pitomym koleckem. Jedinej vysledek fotaku s koleckem bude to ze si to omylem prepne do jinyho modu a pak budu trebas celou dovolenou fotit na rezim s ultracitlivosti a podobne. (Vim o cem mluvim, moje draha po roce vlastnictvi fotaku dobre ovlada scenicke mody, ale vysvetlit ji co je to iso a co ruzne priority je nemozne, mimochodem ma Olympuse, ktery dela fakt hezky fotky )Dzin píše:No jak sem psal prve, opticky stabilizátor je super a to kolečko když ji řekneš že snim nejde točit tak máš vyhráno....jestli manželka dovede psat sms tak pochopi funkci kolečka;)
Jinak olympus určitě ne! Fuji taky ne jestli ne Cannon A řadu tak možná Panasonic ale i tak bych volil Cannon..
Z tehle bych skutecne doprocuoval ten panasonic nebo Ixus. Mozna kdyz nad tim tak premyslim tak i ten panasonic. Ma podstatne privetivejsi (cti blbuvzdornejsi) menu a jeste min nastaveni.
(jinak kolecko ma i panasonic, ale tam je tak primitivni ze neni co zkazit. A nastaveni v podobe velkyho cervenyho srdicka pochopi i zena Ruzena)
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele: