Je to moj prvni mod uvidím co dokážu Nenapadl mě nějaký zajímavý název tak proto exodus
Tuhle starou krabičku budu upgradovat a modit.. Jde tam vidět náčrt díry pro 140mm fan a v case ta díra již je..
Zdroj je umístěn nad procesorem, ale to mi newa páč tam bude vodník...
Okno na bočnici jsem udělám kvuli rámu ktery zasahuje do boku case takové netipycké.. (foto je trošku rozostřené)
Naposledy upravil(a) @n@n@s dne stř 16. kvě 2007, 23:16, celkem upraveno 2 x.
No, nevim co na tom hodnotit.. To okno.. To je asi jediny, lepsi nez klasicky obdelnik/ctverec, ale to je asi tak jediny cos udelal.. Jinak to okno je opravdu netypicke, doufejme, ze cely case bdue netypicky
To okno je jen na naznačení tvaru postupně budu vše zdokonalovat (doufám ) a ten vodník budu dělat externí jako další malou case do stejného stylu... ješte dodělám ten náčrt tužkou a hodim ho sem...
no abych řekl pravdu tak na toto jsem opravdu zvědavý vodník se ti tam vleze ale budeš se z tím hodně trápit tomu věř mám vodníka v casu stejných rozměrů akorát tam mám místo na fan tak se mi radiátor vlezl i dovnitř to okno se mi zdá poněkud divoké ale jinak možná z toho ještě něco bude tak hodně štěstí.Hlavně z tím vodníkem z tím si opravdu užiješ
Pokud nemáš v plánu nějak rozšiřovat konstrukci skříně, tak ti opravdu nezávidím tu práci s umíštěním vodníka. Case je opravdu hodně malá, zrovna tady přesně takovou mám a rvu do ni komponenty do jednoho "kancl pc" a mám problém s umíštěním zdroje a rozměry celé té skříně, komponenty se mi tam vlezly "jen tak tak". Takže doporučuji kostru skříně rozšířit o takových 10cm, ať máš víc místa jak na vodníka, tak i na zdroj. Jinak pokud bys chtěl, mám tu ještě jednu case a ta má stejnou kostru jako ta tvoje, takže není problém ji střelit na ten vršek.
Souhlasím s rabinjakobem, to okno je opravdu "nějaké divoké".
Jediný, co zatím můžeme hodnotit je rozebraná case, s náčtrem díry pro fan a bočnice s poněkud zajímavým oknem.
né vy toc asi nechápete to budou dvě case jedna na PC a druhý vodník bude to propojené hadicemi a kabelem
ještě na tom bude hodně práce takže vzhled takový začáteční..
no pokud budou ty skříně spojeny nejlíp když na sebe tak to beru vedle sebe to už by nevypadalo nejlíp ale myslím že lepší by bylo jít do pasivu než do vodníka zdá se mi to poněkud zbytečné mít dvě skříně vedle nebo na sebe a přitom by v jedné měl být jen vodník no asi bude nejlepší když tu uploadneš obrázek jinak je v tom chaos .Máš nejaký náčrt pokud jo hod ho sem.
toho vodníka bych dal pod case jako to je na "Blue Wind",ale tam jsou disky.......vypadáto dost pěkně.Jinak bočnice je fakt "divná" a zase to samé s tim předním větráčkem........
Naposledy upravil(a) bystryi dne stř 16. kvě 2007, 21:21, celkem upraveno 1 x.
Luskl jsem to tam ve vetším rozlišení... jo taky doufam že to bude mít uspěšný konec.. nejsem zase exta zručný na lakování a tmelení dnem i nocí přemýšlím jak na to... mám mnoho nápadů ale newim jak je realizovat.. pokusím se zítra sem hodit ten náčrt...