thunderbird
- jack68
- Začátečník
-
thunderbird
POuzivam postovniho klienta Thunderbird.Vse mi fungovalo bez peroblemu(posta se stahovala i odesilala)
Dnes jsem prisel a mam vse pryc(dokonce i nastaveni uctu)
Prosim da se to zpetne nejak obnovit mel jsem tam dulezity emaily.
navic se mi to stalo po druhe za posledni 3 mesice.Nevite cim to muze byt.
PC:WIN XP,ANTIVIR NOD32
Dekuji
Dnes jsem prisel a mam vse pryc(dokonce i nastaveni uctu)
Prosim da se to zpetne nejak obnovit mel jsem tam dulezity emaily.
navic se mi to stalo po druhe za posledni 3 mesice.Nevite cim to muze byt.
PC:WIN XP,ANTIVIR NOD32
Dekuji
- shadow
- Středně pokročilý
Zkus vyjít z tohoto:
http://www.mozilla.org/support/thunderbird/profile
http://8help.osu.edu/3107.html
proč se to automaticky maže nevím, hledal bych na fórech o thunderbirdu.
http://www.mozilla.org/support/thunderbird/profile
http://8help.osu.edu/3107.html
proč se to automaticky maže nevím, hledal bych na fórech o thunderbirdu.
show must go on..
- Holda
- Středně pokročilý
koukni do c:\documents and settings\user.name\data aplikací\thunderbird\
tam by tvuj profil mel byt. Nekam ho zazalohuj a reinstallni Thunderbirda. Ze zalohy to nahraj na to samy umisteni. Jednou mi to pomohlo, proste maily fyzicky nemizi, jen je z nejakyho duvodu TB nevidi
//tak shadow byl mirne rychlejsi, to mam z toho, ze pri psani vsude pobiham
tam by tvuj profil mel byt. Nekam ho zazalohuj a reinstallni Thunderbirda. Ze zalohy to nahraj na to samy umisteni. Jednou mi to pomohlo, proste maily fyzicky nemizi, jen je z nejakyho duvodu TB nevidi
//tak shadow byl mirne rychlejsi, to mam z toho, ze pri psani vsude pobiham

- Nagant
- Mírně pokročilý
-
Re: thunderbird
Lze nějak u aktuálního Thunderbirdu 31 nastavit "klasický" vzhled, aby se to podobalo (mé stávající) verzi 2.0?
Hlavně ať to nemá ten vzhled kartotečních lístků.
Hlavně ať to nemá ten vzhled kartotečních lístků.

ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
- Nagant
- Mírně pokročilý
-
Dobře, tak s tím vzhledem se snad srovnám, pokud tím půjdou správně přeposílat maily.
Lze normálně upgradovat z verze 2.0.0.24 na verzi 38, tedy přímo?
Nebo je nutný nějaký mezikrok?
Mám v tom klientovi maily za více než 6 let, a spoustu třídicích pravidel pro doručenou poštu.
Nerad bych to nějak zbořil.
Lze normálně upgradovat z verze 2.0.0.24 na verzi 38, tedy přímo?
Nebo je nutný nějaký mezikrok?
Mám v tom klientovi maily za více než 6 let, a spoustu třídicích pravidel pro doručenou poštu.
Nerad bych to nějak zbořil.
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
- Nagant
- Mírně pokročilý
-
Tak upgradovat přímo lze.
Pro jistotu jsem předem vše zazálohoval jak přes MozBackup, tak přímým kopírováním datového adresáře, a radši i image celého C: s instalací v Program Files.
Veškerá pošta zůstala zachována a filtry doručených zpráv fungují.

Pro jistotu jsem předem vše zazálohoval jak přes MozBackup, tak přímým kopírováním datového adresáře, a radši i image celého C: s instalací v Program Files.
Veškerá pošta zůstala zachována a filtry doručených zpráv fungují.
- Vlastik80
- Začátečník
-
Mozilla Thunderbird - migrace
Měl bych dotaz - na netu se již delší dobu hovoří o tom, jak Mozilla odřízne Thunderbird od sw podpory, protože nevydělává a žije jen ze zisků FireFoxu, takže skončí, mám tam letitou poštu (Thunderbird) a tak bych měl tento dotaz - je snadné pak exportovat vše (pošta + přílohy, kontakty - to vše u více účtů) např. do Outlooku? Děkuji za odpověď.
(Předpokládám že klient TB <snad> bude fungovat i nadále, ale bude časem více nezabezpečený a tím nepoužitelnější - komunita asi nebude mít vliv na jeho možný další vývoj - nebo ano?)
(Předpokládám že klient TB <snad> bude fungovat i nadále, ale bude časem více nezabezpečený a tím nepoužitelnější - komunita asi nebude mít vliv na jeho možný další vývoj - nebo ano?)