Zyxel Prestige 660HW-T3 - veřejná IP

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
GeorgeDOA
Nováček
Nováček

Zyxel Prestige 660HW-T3 - veřejná IP

Příspěvek od GeorgeDOA »

Neveděl by tady někdo jak u tohodle routeru nastavit veřejnou IP? Dříve jsem měl Thomson 510 a tam stačilo nastavit v DHCP tuším položka Default SERVER IP compu v "LAN" a šlo to v pohodě. Mám problém hlavně s Company of Heroes přes Relic server. Ikdyž mám v NAT nastaveno IP svojeho compu a all ports tak to nejak nechce jít. Kámoš, který má Zyxel Prestige 660R-63C se ke mě nepřipojí :( Ale zas kámoš s modemem v pohodě. Zkoušeli jsme to pres Hamachi a nakonec se nám to po laborování s nastavenim Hamachi povedlo. Po výměně routeru se, ale nepřipojím na téměř žádnou hru na CoH Relic serveru :evil:
CPU: Intel Core i7-6700K + Noctua NH-U14S RAM: Kingston HyperX Fury Black 16GB (2x8GB) DDR4 2666 MB:ASUS Z170 PRO GAMING VGA: MSI N760 TF 2GD5/OC Gaming HDD: WD Black 3TB SSD: Samsung SSD 850 EVO - 250GB, Basic PSU:Corsair RM750i 750W LCD: 23" EIZO FORIS FS2333-BK OS: W10 x64 Pro CASE: CoolerMaster Storm, Trooper Edition
Sanchez
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sanchez »

Zkus to tady, ale mě to nikdy nefungovalo :)
http://portforward.com/english/routers/ ... rindex.htm
Connor
Nováček
Nováček

Příspěvek od Connor »

George: No predpokladam, ze ti tvuj poskytovatl ADSL pripojeni dal k dispozici prihlasovaci udaje a ty nastavis v zalozce Advanced Setu/WAN/WAN Setup. Vic sem neresil a hamachi funguje bez problemu.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“