Vitesty davaju viacej mhz pri CL4 ako Geily...Geily zase davaju viacej mhz na CL5...
Pamete pojdu k mojmu C2D E6300@520*7 a asi ma brzdila pamet aj ked CPU uz asi tiez vyssie nepojde...
Vitesty su drahsie o 150SK,tak ja neviem.
Co by ste volili a preco
no ono to je hlavne velke rozdiely kus od kusu. mam dva kity Corsair dominator a jedny daju 1250 Mhz CL5 a druhe su radi ze daju 950Mhz pri CL5. takze mozes mat smolu a budu este horsie ako boli tie co mas teraz. inak by som bral asi tie Geily. pretoze 1040 tie adaty pri CL 4 nedaju takze budes musiet ist aj tak minimlane CL5. teda este zalezi od dosky ake dovoloje nastavenia pomeru FSB cpu a ram.
Patrioty jsou také kvalitní, ale zdá se mi, že mají moc vysoké potřebné napětí. Já bych bral buď A-Data nebo GeIL, težko radit které, jsou plně srovnatelné a oba vyrábějí lepší i horší kusy. Je to o štěstí.
No mám Vitesty, což už Pista ví, už jsem se s nima "smířil" a jedu na 468*7, FSB:RAM 1:1 a časování 4-4-4-10-4-30, 2T (Asus P5B Deluxe) při 2.25V. Bez problému, jedou ještě dál (někde k 980 (490 FSB) ), ale to už je zbytečně hodně voltů ve CPU (teď mám při těch 3276 MHz 1.304V při idle a 1.288v při burnu)
Tak ja uz mam GEIL za skvelu cenu 2100 CZ
Sou to GEIL ULTRA 2x 1GB UDC,jedou asi na 1150mhz pri CL5 a CL4 maji strop asi kolem 950MHZ cili...spokojenost,za ti penize neni o cem
Krásný výsledek. Mám čerstvě stejné paměti a nejedou stabilně na 1000 MHz ani při 2.325 V, tak přemýšlím, že bych je vrátil a pořídil tyto, pokud budou skladem.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
volil by som vitesty, a už som si ich aj objednal. Stále je počuť na ramky A-Daty verzie EE samá chvála (hlavne od userov), kdežto na geily maximálne z pár testov. Dúfam že na OC budú tak dobré jak tvoje sharker
Garnet000 píše:volil by som vitesty, a už som si ich aj objednal. Stále je počuť na ramky A-Daty verzie EE samá chvála (hlavne od userov), kdežto na geily maximálne z pár testov. Dúfam že na OC budú tak dobré jak tvoje sharker