video mode not supported

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
on.jay
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

video mode not supported

Příspěvek od on.jay »

moc Vas lidi prosim o radu, mam problem se zobrazovanim nekterych her, jiz pri spusteni mi zcerna monitor a hodi chybovou hlasku: video mode not supported

a to muzu mit jakkekoli nastaveni grafiky jak rozliseni, tak obnovovaci frekvenci. skousel sem kde co a nevim co s tim a dela to jak u novjejsich, tak i u starsich her. kdyz sem spustil dxdiag a skusil test rozhrani direct3D tak test:
Výsledky testování rozhraní Direct3D 7: Všechny testy proběhly úspěšně.
Výsledky testování rozhraní Direct3D 8: Všechny testy proběhly úspěšně.
Výsledky testování rozhraní Direct3D 9: Chyba při kroku 32 (Ověřování uživatele vykreslování Direct3D): HRESULT = 0x00000000 (Kód chyby)

pri te 9 mi to opet hodilo chybovku: video mode not supported

grafiku mam GeForce 7600 GS 256ramek, kdyby ste potrebovali nejaky dalsi info napiste mi prosim, nevim jak to vyresit
:sad:
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

asi vysoká obnovovacie frekvencia...
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
on.jay
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od on.jay »

dexterav píše:asi vysoká obnovovacie frekvencia...
neni to tim, tu mam nastavenouo na pevno prave v tom dxdiag :?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Tak zkus nové VGA drivery, co to udělá.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
on.jay
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od on.jay »

mohl by si mi napsat ktere konkretne? nebo jak zjistim jaky mam a jak je updatnu? :?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

on.jay píše:mohl by si mi napsat ktere konkretne? nebo jak zjistim jaky mam a jak je updatnu? :?
Když nenapíšeš jakou přesně VGA tak to je těžky, pokud obyčejnou tak tynejnověší z webu nVidie pokud MSI tak MSI, a údaj 256 ramek je docela ROFL :)to je jako když řekneš že máš 135 škodů Favorit .....
Jinak odinsalujes stare z nouzového režimu a nainstaluješ nové už ve win, nebo použij utility jako driver cleaner.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
on.jay
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od on.jay »

ASUS EN7600GS silent PCIe

verze ovladace: 9.1.3.1
datum ovladace: 1.6.2006

nevim co vic ti muzu napsat, rekni co chces vedet :sad:
glu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od glu »

A mas tam vubec directx 9? Co mas aktualne za directy je videt na prvni strance dxdiag dole. Jestli je tam mas, tak je to bude chtit preinstalovat. Dalsi moznost je, ze pokud mas xp sp1 tak v nich jsou defaultne directx 8 a pak musis directx 9 doinstalovat. Jeste me napada, tuhle grafiku si daval s cistym systemem? Vetsinou se vyplati s novym hardwarem dat i novej system, pokud jsi driv mel treba ati, tak muzou v systemu vznikat konflikty zbytku ovladacu apod. Minimalne bych vyzkousel jinej ovladac, treba 93.71 ze stranek nvidie.
on.jay
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od on.jay »

mam dx 9.0c, mam SP2, hardware je cistej, komplet nove sestavenej a na nem nove instalovany XPcka

jeste bych chtel podotknout ze ta hra jede, slysim zvuky menu a inter jenom proste nejede obraz
glu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od glu »

Pokud vypada vsechno ok, tak zkus novej ovladac. Ten co tam mas uz je rok starej. Nikde nepises jaka hra to dela. Pokud to je nejaka nova, tak to porad vypada na ten ovladac. Delaji to i jiny hry? Stahni si drivercleaner 3.3, odinstaluj starej ovladac z pridat/odebrat, pak vycisti pc od zbytku ovladace tim drivercleanerem, restartuj, nainstaluj novej (93.71, 94.24, nebo nejakej modifikovanej). Jinak u ty hry jsou urcite i directy, ktery jsou potreba k behu ty hry, tak ty bych taky nahodil.
on.jay
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od on.jay »

ta hra je Vampire the macosi: bloodlines a vyzaduje prave dx 9.0c ok skusim ty novy ovladace zatim dik za rady
on.jay
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od on.jay »

diky Glu tak ty ovladace to asi vyresily, sem vul, sem si nevsiml ze sou to ovladce 2006, ja mel za to ze 2007 :x

prosil bych lock/vymaz tohohle topicu aby nikdo nevidel jakej sem blb diky :wink:
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“