Sitovy cabel odpojen

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
pRox
Nováček
Nováček

Sitovy cabel odpojen

Příspěvek od pRox »

Zdarec
Mam tu jeden problem se zapojeni domaci site chci zapojit k sobe moje a bratrovo PC pomoci LAN cabelu ale porad mi obe PC pisou Sitovy Cabel odpojen a je problem v tom ze mi to driv slo ale to jsem mel na svem PC integrovanou sitovku ktera se mi nedavno z neznamich rozbila (porad psala sitovi cabel odpojen nesel mi ani net atd) tak jsem si koupil novou sitovku nainstaloval ovladace a napojil na ni internet a vsechno slo ale nesel mi ten LAN (porad to psalo to sitovi cabel odpojen ) tak si rikam ok koupim jeste jednu tak jsem si koupil novejsi sitovku ale porad to co predtim (sitovi cabel odpojen) ani me to nepusti k nastaveni IP adresy masky podsite atd... sitovich cabelu mam asi 5 sou urcite krizeni... zkosel jsem svoje PC napojit na matky nootbook ale porad to stejne nerozsviti se mi sitovka (myslim nezacne blikat DIODA) prosim poradte uz sem z toho namrtvici..... (jinak ovladace na sitovky samozrejme mam )
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

potrebujes krizeny kabel na spojeni PC-PC
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
pRox
Nováček
Nováček

Re: Sitovy cabel odpojen

Příspěvek od pRox »

pRox píše: sitovich cabelu mam asi 5 sou urcite krizeni...l
psal sem ze mam krizene
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

tak zkus jiny kabel, pripadne stavajici kabel otestovat, na 99% to bude v kabelu
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
myshob
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od myshob »

problem v ovladacich? nebo v kabelech nebo v ty kamosovy sitovce nebo už nevim :-)
Do not underestimate the power of stupid people in large groups...
pRox
Nováček
Nováček

Příspěvek od pRox »

tak jsem zkousel tech 5 KABELU co doma mam PORADNE Zapojit poradne a porad ale porad nic... + ovladace update ovladacu reinstal atd a nic :( ale internet na tech sitovkach jde... to se to v zadu rozsviti ta DIODA
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“