Zdarec
Mam tu jeden problem se zapojeni domaci site chci zapojit k sobe moje a bratrovo PC pomoci LAN cabelu ale porad mi obe PC pisou Sitovy Cabel odpojen a je problem v tom ze mi to driv slo ale to jsem mel na svem PC integrovanou sitovku ktera se mi nedavno z neznamich rozbila (porad psala sitovi cabel odpojen nesel mi ani net atd) tak jsem si koupil novou sitovku nainstaloval ovladace a napojil na ni internet a vsechno slo ale nesel mi ten LAN (porad to psalo to sitovi cabel odpojen ) tak si rikam ok koupim jeste jednu tak jsem si koupil novejsi sitovku ale porad to co predtim (sitovi cabel odpojen) ani me to nepusti k nastaveni IP adresy masky podsite atd... sitovich cabelu mam asi 5 sou urcite krizeni... zkosel jsem svoje PC napojit na matky nootbook ale porad to stejne nerozsviti se mi sitovka (myslim nezacne blikat DIODA) prosim poradte uz sem z toho namrtvici..... (jinak ovladace na sitovky samozrejme mam )
Sitovy cabel odpojen
Moderátor: Don
- pRox
- Nováček

-
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- pRox
- Nováček

-
Re: Sitovy cabel odpojen
psal sem ze mam krizenepRox píše: sitovich cabelu mam asi 5 sou urcite krizeni...l
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- myshob
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: