SATA na ASUS M2N4

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Braba
Nováček
Nováček

SATA na ASUS M2N4

Příspěvek od Braba »

Mám tyto 2HD, SEAGATE Barracuda 7200.9 T-Lite 80GB, SATA II NCQ, 8MB cache, 7200ot, ST380811AS. Akorát koupené ve dvo různých krámech. Původně jsem měl desku MSI K8N, Tam šlapali akorát zvlášť, nikoli v RAIDU. Teď jsem si koupil ASUS M2N4-SLI/SATA2. Vyzkoušel jsem vše, ale v BIOSU se normálně hlásí, před instalací Windows je zformátuji nainstalují se potřebné soubory a potom se to restartne a má naběhnout windows pro dokončení instalace. V době kdy se to má akorát přepnout to hodí chybu, že se musela ukončit instalace aby se neporušilo zařízení atd... Píše to, že mám zkontrolovat HD, viry atd. prostě technická chyba. Vyzkoušel jsem vše, ale nic. Stále stejné ať HD samostaně, nebo dohromady. Mám vše v záruce, ale jsetli je to vadné, jak mám zjistit co??? Prosím poraďte. Dík
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

RAID => "F6" driver...
Braba
Nováček
Nováček

Příspěvek od Braba »

Nerozumím? Mě nefungují ani samostatně. Momentálně nejde vůbec o RAID.
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Braba píše:Nerozumím? Mě nefungují ani samostatně. Momentálně nejde vůbec o RAID.
Pokud je zkousis samostatne, tak vypni v biosu moznost raidu.
Braba
Nováček
Nováček

Příspěvek od Braba »

samozřejmě mám vyplé. V obchodě mi řekli, že to mám reklamovat, ale už nevědí co. Jestli HD či Desku.
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“