AOC 210S - 22" LCD

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
JendaH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

AOC 210S - 22" LCD

Příspěvek od JendaH »

Chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s tímto lcd?

někde tady na diskuzi jsem narazil na srovnání 22" lcd a tohle aoc tam dopadlo jako druhý první byl samsun 226bw pak AOC 210S a třetí myslim LG.

je za doclea pěknou cenu, akorát k němu nikde není recenze ani žádná diskuze :(

tak jestli o něm někdo něco víte, předem díky že to sem připíšete.
CPU: Intel I5 2500k Cooler: EKL Alpenföhn Brocken , MB: Asus P8P67 Deluxe B3, Case: Gigabyte 3D Aurora 570 Silver, RAM: 8GB Corsair Vengeance DDR3-1600, VGA: HD3870 512MB Powercolor , HDD: 128GB Crucial m4 SSD + 2000GB Samsung EcoGreen F4 , POWER SUPPLY:Fortron Blue Storm II 500W
Funktor
Nováček
Nováček

Neni tam DVI

Příspěvek od Funktor »

Jestli jsem se dobre koukal na specifikaci tak u tohoto modelu neni DVI... coz je docela skoda, protoze bych do nej asi sel...

V testu nebylo 210S, ale 210V
JendaH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Neni tam DVI

Příspěvek od JendaH »

Funktor píše:Jestli jsem se dobre koukal na specifikaci tak u tohoto modelu neni DVI... coz je docela skoda, protoze bych do nej asi sel...

V testu nebylo 210S, ale 210V
no to DVI je škoda, jinak model S a V jsou co jsem koukal na parametry stejný, rozdíl je akorát že S má jen analog vstup. i vzhledově jsou stejný, a nejsem si jistej jestli bylo to tvrzení pravdivý, ale někde tady pc tuningu jsem se dočetl že by displej měl bejt stejnej jako u Samsung 226bw.

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php ... &start=20

škoda jen že se tady verze V neprodává.. zajímavej monitor za pěknou cenu..
CPU: Intel I5 2500k Cooler: EKL Alpenföhn Brocken , MB: Asus P8P67 Deluxe B3, Case: Gigabyte 3D Aurora 570 Silver, RAM: 8GB Corsair Vengeance DDR3-1600, VGA: HD3870 512MB Powercolor , HDD: 128GB Crucial m4 SSD + 2000GB Samsung EcoGreen F4 , POWER SUPPLY:Fortron Blue Storm II 500W
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“