NTB pro studenta VŠ

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
uOMO
Nováček
Nováček

NTB pro studenta VŠ

Příspěvek od uOMO »

Zdaaareq lidi, chtěl jsem se zeptat na váš názor ohledně mnou vybraného notebooku.Ještě chci připodotknout,že studuji na VŠ ekonomické,takže na ntb bych měl mít možnost pracovat i s účtařským apod. softwarem
Vybral jsem si tento:

http://www.alza.cz/notebook-acer-aspire ... d73430.htm

-ntb budu potřebovat hlavně na MS Office, internet , komunikátory , shlédnutí videjí a filmů (chtěl bych si k němu připojit i TV anténu)...,pak aby ten ntb měl dostatečně velkou kapacitu..(fotky, hudba,videa..)
-cena MAX 20 000Kč

Tento vybraný ntb podle mne všechny kritéria splňuje dostatečně,jen nevím, jestli je třeba hlučný, či se hodně rozbíjí apod..má někdo zkušenosti??
Děkuju za komentáře.
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Aspire do 20k a navíc s Celeronem není zrovna ta nejlepší volba...

Spíš se zkus podívat Fujitsu Siemens Amilo Pro V3505 - verze s XP Home, verze s XP Pro - obě stojí momentálně stejně, jen by to chtělo dokoupit jeden paměťový modul...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
uOMO
Nováček
Nováček

Příspěvek od uOMO »

ty futjitsu-siemens vypadajífakt dobře,škoda že už nejsou na skladě,a pochybuju že ještě budou k sehnání... :(
u toho s XP Proffesional je lhůta dodání neznáma (do skladu) tak uvidíme...
jinak, ten 80 HDD se mi zdá na moje potřeby málo, ale k tomu jsem si už vyhlídnul externí HDD:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36200

a když k tomu přikoupím ještě jeden 512MB pamětovej modul.,tak je to paráda.. :oops:

a nejsou ještě nějaký jiný varianty??
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“