Internet pada kazdych 10 minut...

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Pabos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Internet pada kazdych 10 minut...

Příspěvek od Pabos »

Zdravim...
kazdych 10minut se mi tak asi na 2 vteriny odpoji a hned zase pripoji internet, coz znemoznuje hrani online her a stahovani jakychkoliv souboru ktere se stahuji dele nez 10 min... driv mi to nikdy nedelalo, zaclo to delat od doby, co jsem si nainstalovat LOTRO (nebo aspon nikdy driv jsem si toho nevsim)... pripojeni mam od GTS Novera, router od Zyxxel (nevim jaky model presne, zjistim to bude-li treba)... normalne jsem pripojen jeste pres switch, ale zkousel jsem to i primo kabelem a dela to taky... pocitac jsem si projel Nodem32 a ad-awarem a nic to nenaslo, takze nevim jestli to bude vir... diky moc za rady...

edit: tak to enni pravidelne, ted mi to spadlo 2x za 5 minut
kolomanka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kolomanka »

no , stávalo se mi to taky a byl za tím prach :oha: , kterej nějak vlezl do zdířky na telefoní kabel na modemu ( mám taky Zyxel) , tak to zkus profouknout :wink:
KuliCZka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KuliCZka »

Brnkni poskytovately. On zjistí jestli neni chyba u vás a popřípadně ti poradí. Já jim volám skoro každej měsíc :sad: 8-)
Pabos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pabos »

tak sem to profouk a zatim to 2 hodiny nespadlo :D... teda fakt jestli to bylo timhle tak si buh kolomanko :-D :-D
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“