Padání WIN při taktování atd..

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
zeusdr
Nováček
Nováček

Padání WIN při taktování atd..

Příspěvek od zeusdr »

Tak mi pořád nějak padají vokna,když celý systém zatížím. Jak při pokusech při taktování tak i po následném vrácení CPU na hodnoty default. Výpis chybovách hlášek od voken jsou - http://wer.microsoft.com/Responses/Resp ... 96ca1#here

http://wer.microsoft.com/Responses/Resp ... 73eb155aca

Tak nevím, kde by mohla být chyba.Zkoušel jsem měnit i paměti A-DATA a Geil - to samé.
Díky za pomoc. Už si nevím rady.

//edit mhl, přesun z intelu
Naposledy upravil(a) zeusdr dne ned 27. kvě 2007, 11:05, celkem upraveno 1 x.
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

Žádné výpisy nevidím. Padá to do modré obrazovky (BSOD)? Jestli ano, opiš z ní jaký driver (obvykle soubor s příponou .sys) to dělá.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
zeusdr
Nováček
Nováček

Příspěvek od zeusdr »

No, pada to do modre obrazovky a hned se resetne. Tak jestli se mi to podari tak to zkusim opsat. Jinak pak kdyz to najednou vokna tak vypisou tamty hlasky, jak jsem tam dal ty odkazy na ty chyby.

Jinak teda se pokusim opsat to z te modre obrazovky.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Teto thread je zralý na Lock, kde je napsaná kompeltní sestava, teploty, verze ovladačů? :x
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
zeusdr
Nováček
Nováček

Příspěvek od zeusdr »

Zatím se mi nepodařilo zachytit modrou obrazovku, hned se to resetne:(( Nebo když to jede a zkusím hrát hru "Call of Duty 2" tak asi přibližně po hodině se hra uplně zatuhne jako by byl celý systém přetížený,ale po přepnutí do voken se to hned rozhejbe a znovu po přepnutí do hry se znovu zatuhne. Když se podívám v RivaTuneru 2.01 do grafu na frakvenci GPU a RAM tak klesly pod defaultní frekvence.
Sestava: CPU: C2D E6600 2,4GHz, RAM: 2x1024 A-DATA Vitesta 800MHz 4-4-4-12 T2 2,1V, MB: ASUS Commando-P965, Grafika: ASUS EN8800 GTX-default, Zvukovka: X-Fi Fatality, HDD: 2x250 GB Western, Zdroj: Enermax Infiniti 720W. Chlazení CPU a GPU vodní
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

Zkus zakázat automatický restart. Ovládací panely/Systém/Upřesnit/Spuštění a zotavení systému/ odškrtnout "Automaticky restartovat".

Zdá se mi, že se ti přehřívá grafárna. Je na ní chladič v pořádku? A co průvan ve skříni, je dostatečný?
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

jakou mas sestavu?
co zdroj?
testoval si jine drivery?

atd, napis co tam mas a pak se da neco resit
....ze by to byl MELOUN
zeusdr
Nováček
Nováček

Příspěvek od zeusdr »

kocourleo píše:Zkus zakázat automatický restart. Ovládací panely/Systém/Upřesnit/Spuštění a zotavení systému/ odškrtnout "Automaticky restartovat".

Zdá se mi, že se ti přehřívá grafárna. Je na ní chladič v pořádku? A co průvan ve skříni, je dostatečný?
Chladič by tam měl být OK, co mi ukazuje teplotu RivaTuner 2.01 na GPU v zátěži je kolem 50stupnu a okoli kolem 38stupnu
Sestava: CPU: C2D E6600 2,4GHz, RAM: 2x1024 A-DATA Vitesta 800MHz 4-4-4-12 T2 2,1V, MB: ASUS Commando-P965, Grafika: ASUS EN8800 GTX-default, Zvukovka: X-Fi Fatality, HDD: 2x250 GB Western, Zdroj: Enermax Infiniti 720W. Chlazení CPU a GPU vodní
zeusdr
Nováček
Nováček

Příspěvek od zeusdr »

Lord píše:jakou mas sestavu?
co zdroj?
testoval si jine drivery?

atd, napis co tam mas a pak se da neco resit
Sestavu a zdroj co mám, je psaný v popisku. Jinak pouzivam ForceWare 160.03. Jiné drivery jsem nezkousel.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“