Info:
Socket LGA775
Chipset Intel P35
Podpora FSB 1333/1066/800/533
2x PCIe 16x+4x (Crossfire)
//Maddogg: Přidány obrázky+ mini info

Moderátor: Eddward
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Je to od nejakyho borce z XSfora a taky je to DQ6ka. Ale ma s DS4 stejnej layout takze by to melo bejt stejnyFogus píše:Asi jsem mimo, ale myslel jsem, že se tu bude řešit GA-P35-DS4, ale tady o ní nepadlo ještě ani slovo... Mě by totiž docela zajímalo, jaký (kvalitní a výkoný) chladič se vejde do této desky? Zatim jsem se dočetl jen o ventilátorech, který se tam nevejdou - nebo jen po násilné úpravě. Do toho se mi,ale moc nechce = ničit si novej chladič není podle mě moc dobrej nápad...
Nevíte prosím někdo něco???
tak to je super. koncem prazdnin do ni jdu. Diky Kamikadze.Kamikadze píše:Ano, da.tx3rf píše:no jak je to s tema delickama pameti... da se nastavit 2.0?
Je to dobra deska, ale nevim, jestli bude zvladat ten chipset s mensim chlazenim. Mam fsb jenom 290 a topi to stejne dost, dely ten komplex ma odhadem okolo 45°Ctx3rf píše: tak to je super. koncem prazdnin do ni jdu. Diky Kamikadze.
Este mam otazku. Jakej mas na ty desce chladic na CPU? jde mi o ty rozmery. Na XS foru sice nekdo psal ze na DQ6 nacpe thermalright ultra 120 akorat musi sundat ten crazy cool platek medi. Jenze kdyz sem koukal na ty rozmery mezi heathpipe tak se mi to nak moc nezda.